Magazin
26 Haz 2017 10:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:56

Sevgilisi cezaevine giren Tuba Büyüküstün köy evine sığındı!

Sevgilisi Umut Evirgen’in tutuklanmasıyla sıkıntılı günler yaşayan Büyüküstün, paparazzi korkusundan tatil rotasını değiştirdi.

Oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'in tutuklanmasının ardından ailesiyle birlikte Muğla'nın Ula ilçesindeki bir köyde bulunan çiftlik evine geçti

İstanbul Emirgan'daki La Boom ve Gizli Kalsın adlı mekanların genç işletmecisi Umut Evirgen'le aşk yaşadığı ortaya çıkan ve Evirgen'in tutuklanmasıyla sıkıntılı günler yaşayan oyuncu Tuba Büyüküstün, paparazzi korkusundan tatil rotasını değiştirdi.



Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen'i birlikte görüntüleyen Kelebek muhabiri İsmail Bayrak'ın fotoğraf makinesi gasp edilmiş, ardından Evirgen ve olaya karışan iki kişi tutuklanmıştı. Basının odağı haline gelen Büyüküstün, tatilde objektiflerden kaçmak için farklı bir yol izledi.

Ailesinin Bodrum-Gölköy'deki yazlık evine giden oyuncu, muhabirleri atlatmak için adres değiştirdi. Büyüküstün ve ailesi, Muğla'nın Ula ilçesindeki bir köyde bulunan çiftlik evine geçti. Oyuncu, tüm çabasına rağmen görüntülenmekten kurtulamadı.



SIKINTILI HALİ DİKKAT ÇEKTİ
Tuba Büyüküstün, önceki gün çiftlik evinin havuz başında görüntülendi. Uzun telefon görüşmeleri yapan oyuncunun sıkıntılı hali dikkat çekti.