Polemik & Kulis
18 Ara 2017 11:01 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:52

Sevgili hamile haberi uçtu! Milliyet röportaj için mi haberi sildi? (Medyaradar/Özel)

KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün’ün Milliyet Gazetesi’nden haber sildirdiği iddiaları adada ortalığı karıştırdı.

KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün’ün aldatma ve boşanma haberleri geçtiğimiz haftalara bomba gibi düşmüştü. Avukat eşi Dilek Özgürgün ile boşanma arifesinde olan bir yandan da yeni sevgilisi ünlü manken ve oyuncu İnci Pars’in açıklamaları nedeniyle zor duruma düşen Özgürgün’ün yaklaşan seçim öncesi bazı stratejik hamleler yaptığı öne sürülüyor.

SEVGİLİ HAMİLE HABERİ UÇTU

Özgürgün’ün muhalifleri bu iddialarına en büyük kanıt olarak ise Milliyet Gazetesi’nde önce yayınlanan ardından geri çekilen bir haberi gösteriyor. Medyaradar’a ulaşan bilgilere göre boşanma davası ve yeni sevgilinin hamile olduğu iddialarını içeren haber, Milliyet gazetesi tarafından başbakan Hüseyin Özgürgün ile yapılan röportajın ardından, Vatan ve Milliyet’in internet sitelerinden kaldırıldı.

ADA MUHALEFETİ GAZA BASTI

Başbakan Özgürgün’ün Milliyet Gazetesi’nin 1. sayfasında yayınlanan röportajının Kudüs olayları ile ilgili olması da yine dikkat çeken konulardan biriydi.  Yavru Vatan’ın muhalefet partileri yaşanan bu gelişmeleri  “Hüseyin Özgürgün Türkiye’de aleyhinde çıkan haberleri sildiriyor” şeklinde yorumladı.

http://www.milliyet.com.tr/bosanma-suruyor-sevgilisi-hamile--magazin-2564006/

Özgürgün ile ilgili yapılan haberin linkinde “boşanma sürüyor sevgilisi hamile” yazmasına rağmen linke tıklandığında okuyucu ana sayfaya yönlendiriliyor.



MEDYARADAR/ÖZEL