Magazin
31 Mar 2015 09:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Serenay Survivor'da biz gişede kazanacağız

Seksenler'in Şahin'i Ceyhun Fersoy yeni filmi Figüran'ı ve şu an Dominik'te bulunan başrol arkadaşı Serenay Aktaş'ı Beş Soruda anlattı. Fersoy'a göre Figüran gişede Serenay da Survivor'da başarılı olacak.

Seksenler dizisindeki Şahin karakteriyle televizyon izleyicisinin karşısına çıkan Ceyhun Fersoy’la bu sezon Survivor All Star’da mücadele eden Serenay Aktaş’ın başrolünü paylaştıkları komedi filmi Figüran bu cuma sinema seyirciyle buluşuyor.

Radikal, Ceyhun Fersoy’la figüran filmindeki karakteri Umut’u filmin gişe hedefini ve şu an ‘ıssız’ bir adada bulunan Serenay Aktaş’ın filmdeki performansını konuştu. Ceyhun Fersoy hem filmine hem de başrol arkadaşına güveniyor. Fersoy’a göre Figüran gişede Serenay da Dominik’te başarılı olacak.

3 Nisan’da seyircisi ile buluşacak ‘Yılın En Kral Komedi Filmi’ mottosuyla yola çıkan Figüran’ın başrol oyuncusu Ceyhun Fersoy’dan filmle ilgili ipuçları… 

FİGÜRAN SEZONUN SÜRPRİZ FİLMİ

Mutlu karakterini ve Figüran filmini biraz anlatır mısınız?

Mutlu;saf,temiz kalpli ve heyecanlı bir karakter;hayatı figüranlıkla geçen bir arkadaşımız,tek derdi var o da kendi senaryosunu hayata geçirmek. Bunu yaparken de başından komik olaylar geçiyor. Biz çekimlerde çok eğlendik. Hatta gülmekten çekemediğimiz sahneler oldu. Çok güzel bir ekip ile çalıştık. Filmi izlediğinde seyircilerin de çok güleceğine ve eğleneceğine inanıyorum. Ayrıca, Yılın En Kral Komedi Filmi sloganı ile yola çıkan filmimizin bu sezonun sürpriz  filmlerinden olacağına eminim.

Bosphorus Film Makers tarafından çekilen filmde, şu an Survivor All Star’da yarışan Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Cem Kılıç, Umut Oğuz, Mehtap Bayrı ve Yıldırım Öcek’te yer alıyor.

Bugüne kadar yapılmamış bir şeyi de yapıyoruz. Figüran Filmini izleyen ve bileti ile özçekim yapıp www.figuranbenihollywoodagotur.com  adresine gönderen 3 şanslı izleyici ile birlikte Hoolywood’a Universal Studyoları’nı gezmeye gideceğiz.

GİŞE BEKLENTİM ÇOK BÜYÜK

Fragmanda Mutlu, kendi filmi için 'Göreceksiniz, vizyona girsin 5 milyon izlenecek' diyor. Siz de onun kadar iddialı mısınız Figüran için?

Ben filmimize inanıyorum. Çok emek harcandı, binin üzerinde yardımcı oyuncu kullanıldı. Bazı sahneleri özel konaklarda çektik. Üzerlerimize giydiğimiz kıyafetlerin çoğu dönem kıyafeti olduğu için özenle seçilip dikildi. Evet, Mutlu fragmanda 5 milyon diyor. Benim de gişe beklentim çok büyük.

Çekimler nasıl geçti, ilginç bir anekdot ya da komik bir hikaye var mı?

Çekimler 3 hafta sürdü. Ve size nasıl eğlenerek bu filmi çektiğimizi anlatamam. 3 haftada nasıl bu kadar eğlendiniz, diyebilirsiniz. Her günü, her anı çok severek çalıştık. Çok uyumlu çalıştık. Gerek yapım ekibi, gerekse set ekibi, oyuncular, hepimizin elektriği tuttu yani. Her anımız komik ve önemliydi.


SERENAY, BİRİNCİ OL VE GEL!

Başrol oyuncusu arkadaşınız şu an ıssız bir adada 'hayatta kalma' mücadelesi veriyor ve filmin vizyon heyecanında da yanınızda olamayacak. Ona ne söylemek istersiniz?

Serenay Aktaş’ın bu güzel günde yanımızda olmasını çok isterdim. Kendisi bence çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir insan. Ama ben inanıyorum, Seranay Survivor’da, biz de gişede yarışıp güzel sonuçlar alacağız. Serenay’a şunu söylemek isterim: Biz senin yanındayız, sen de bizim. Survivor All Star’da birinci ol ve gel!

FİGÜRAN’IN SENARİSTLERİ GÜZEL İŞ ÇIKARDI

Komedi filmlerinde oyuncu performansları iyi olsa da hikaye ve senaryo açısından pek tatminkar olmuyor. Figüran'ı hem kişisel performansınız hem de eldeki metin anlamında nasıl değerlendirirsiniz?

Komedi oynamak zordur. Komedi için senaryo yazmak daha zordur. Bizim senaristlerimiz çok güzel bir iş çıkarmış bence. Figüran çok güzel hikayesi olan bir film. Çok güldürecek, duygulandıracak ve düşündürecekte aslında izleyenleri. Yönetmenimiz Tolga Çetin de çok iyi bir yönetmen, biz oyuncuları çok serbest bıraktı ve kendimizden de bir şeyler katmamızı sağladı.