Magazin
18 Eyl 2014 09:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:44

Serenay Sarıkaya'dan Çağatay Ulusoy açıklaması

Medcezir dizisinin geçen yaz kavga eden aşıkları Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, daha fazla ayrı kalamadı.

Amerikan ‘The O.C’ dizisinden uyarlanan ‘Medcezir’in başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, sezon finalinin ardından Meksika’ya tatile gitmiş, dönüşte kavga edip ayrılmıştı. Sarıkaya annesiyle tatile gitmiş, İstanbul’da kalan Ulusoy ise daha sonra arkadaşlarıyla tatilini Çeşme’de geçirmeyi tercih etmişti. Çift, Ağustos sonunda yeni sezon çekimlerine başladı.

Dizide de tıpkı gerçek hayattaki gibi ayrı olan ikili, sette sürekli bir arada olunca aradaki buzları eritti. İlişkileri düzelen çiftin özel hayatlarında tekrar bir arada görüntülenmesi an meselesi...

"MUTLUYUZ"
‘Mutluyuz’ açıklaması Serenay Sarıkaya, önceki gün kampanya yüzü olduğu bir kot firmasının yeni filminin tanıtım toplantısına katıldı. Gazetecilerin “Çağatay Ulusoy ile ayrıldıktan sonra dizi senaryosuna özellikle öpüşme sahnelerinin konulmamasını istemişsiniz. Bu doğru mu?” sorusuna “Bunun doğru olmadığıyla ilgili yapımcımız ve senaristimiz açıklama yaptı. Ama hiçbir sıkıntımız yok. Her şey yolunda. Özel hayatımla ilgili hiçbir şey yazıldığı gibi değil, sorun yok. Mutluyuz” karşılığını verdi.

Parmağındaki yüzüğü Çağatay Ulusoy’un alıp almadığı sorusuna ise güzel oyuncu, “Olabilir de olmayabilir de, bu özel hayata giriyor” dedi.