Polemik & Kulis
21 Eyl 2017 08:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Seren Serengil Gülben Ergen’e açtı ağzını yumdu gözünü: "Sen de ar damarını bağışla"

Seren Serengil, Gülben Ergen'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından zehir zemberek bir paylaşımda bulundu.

İzmirli evli bir işadamıyla ilişki yaşadığına dair haberlerin çıkmasının ardından bir süre sessizliğini koruyan Gülben Ergen, geride bıraktığımız gün sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış ve aşk iddialarını yalanlamıştı.

Ergen ayrıca şimdilerde sözcülüğünü yaptığı organ bağışı kampanyasıyla ilgili de bir atıfta bulunmuş ve ‘Yalan yazmaktan bıkmayan insancıklar, organ bağışlasalar da bir faydaları olsa’ şeklinde bir göndermede bulunmuştu.

Ergen’in bu göndermesi yanıtsız kalmadı ve Seren Serengil sosyal medya hesabından ona benzer bir yanıt verdi.

"KENDİ EL YAZINLA YAZDIĞIN MEKTUBU DA MI İNKAR EDECEKSİN?"

Gülben Ergen'in Erhan Çelik ile evliyken eşini evli çocuklu iş adamıyla aldattığını aşk mektupları yazdığını yazan Serengil, "Kendi el yazını da inkar mı edeceksin?" diyerek Ergen'e zehir zemberek sözler söyledi.

ERHAN ÇELİK DE ALDATILDIĞINI İMA ETMİŞTİ

Erhan Çelik, Gülben Ergen'den boşandığı gün verdiği röportajda "Aldatma var mı?" sorusuna "Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır." diyerek aldatıldığını ima etmişti.

İşte Seren Serengil’in o paylaşımı ve satırları:



Evliyken evli bir adama mektuplar yazan ilişki yaşayan dernek sahibi çocuklarının arkasına her olayda sığınan kıymetli anne o yazdığın adamın da bir karıısı bir çocuğu vardı evden ayrılacaksın boşanacaksın diye direttiğin adamın da bir evlAdı bir de seven eşi vrdı. Yarın ki gazeteye iyi bak Bak o senin el yazın !!yarın sabah gazeteainde çıkacak olan yazışmlarınızdan sonra bunudamı inkar edicen tabii ki edemeyeceksin !!istediğin bilirkişiye gönderelim bunlar sizin yazılarınız.. sevgilinle.. bak beni susturttun iki gazeteciyi kovdurttun. Ama eşin ne demişti ; "gerçeklerin birgün ortaya çıkma gibi bir alışkanlığı vardır "o gerçek bu gerçekti işte.. bana yaptığını yeşim e yeşim e yaptığını bir başkasına yapıp durdun yıllarca.. ama tereyağdan kıl çeker gibi kurtardın hürriyet gazetesine bütün malını mülkünü bağışla hep örtbas ettiler ettirdiler fikret ercan baba çok seviyor seni biliyyoruz o kadar seviyor ki göztepe lisesi terk hiçbir donanımı ve viZyonu olmayan seni yazar yaptılar yılların en başarılı en prestijli gazetesine !!şimdide onlar kapamaya çalışıyorlar yaptıklarını ne acı koskoca hürriyet gazetesi nelere alet oluyor !..onların bile imajını zEdeliyorsun nerden bilsinler gerçek yüzünü tabii sana bişey söyliyeyım mi ;bn susmam ben yemin ettim şu türkiye ye senin o gerçek yüzünü göstertmeye ama Allah o kadar büyük ki benim bir çaba sarfetmeme gerek kalmıyor çekirge onuncu sıçrayışta yakalandı artık ...seren i susturttum demişssin vicdanını da susturabildin mi peki ? Bana yaptıklarını yeşim e yaptıklarını,eski eşinin eşine yaptıklarını sindirebildin mi sen kötüsün çekirge ! Ama cennette cehennemde bu dünyada ... hep seni kıskanıoruZ hep sana takıntılıyız hep iftira atıyoruz diye kAndırdın yıllarca herkesi hepimizin canını yaktın şimdi başka bir kadının canını yakmana izin vermicem ...vermemeliyiz!!! İnstagram yönetimini de arattır şimdi hesabımı kapatsınlar bnm hesabım kapanır da seninkileri kim kapatacak bakalım :)