Magazin
24 Nis 2017 11:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:38

Seren Serengil, ‘O kişi Ebru değil’ dedi detay verdi: "Arası çok açık, o kadar sarkık değil"

Ebru Şallı'nın sosyal medya hesabından paylaşıldığı iddia edilen çıplak fotoğraf hakkında yakın arkadaşı Seren Serengil'den açıklama geldi.

Eski manken Ebru Şallı’nın sosyal medya hesabından geride bıraktığımız günlerde paylaşıldığı iddia edilen bir çıplak fotoğraf gündeme damga vurdu. Kısa sürede hızla yayılan fotoğraf Twitter’da trend topic olurken bu paylaşım hakkında yüzlerce belki de binlerce yorum yapıldı. Kısa süre sonra bu paylaşımla ilgili bir açıklamada bulunan Ebru Şallı cephesi avukat aracılığıyla bir paylaşımda bulundu ve iddiaları yalanladı.

Fotoğrafla ilgili bir yorum da Ebru Şallı'nın yakın arkadaşı Seren Serengil'den geldi.

Söz konusu karenin kendisine hafta sonu bir başkası tarafından gönderildiğini belirten Seren Serengil, fotoğraftaki kişinin Ebru Şallı olmadığını söyledi.

"GÖĞÜSLERİN ARASI AÇIK, SARKIK DEĞİL"

Ünlü sunucu, "Ebru Şallı’nın göğüslerinin arası çok açık ve göğüsleri paylaşılan fotoğraftaki gibi sarkık değil, o benim yanımda da soyunup giyindiği için net bir şekilde biliyorum. Aynı zamanda fotoğraftaki kişi daha yaşlı ve kilolu bir kadın. Ebru Şallı benim yanımda giyiniyor o fotoğraftaki kişi kesinlikle Ebru değil” ifadelerini kullandı.