Gündem
29 Mayıs 2017 10:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:43

Şenol Güneş "Gülü gülene, sevgiyi bilene ver" dedi, sosyal medya karıştı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise sahada yaptığı açıklamada Mevlana'ya atfedilen "Gülü gülene ver, sevgiyi bilene ver" şiirini okudu.

Beşiktaş, dün oynadığı Gaziantepspor maçı sonrası şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitmesinin ardından sahaya koşan Beşiktaşlı oyuncular ve teknik heyet şampiyonluk kutlamalarına başladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise sahada yaptığı açıklamada Mevlana'ya atfedilen "Gülü gülene ver, sevgiyi bilene ver" şiirini okudu.

Güneş'in bu görüntülerini hükümete yakın televizyon yorumcusu Fatih Tezcan sosyal medya hesabından paylaştı. Tezcan videoya "Güneydoğu'dan bir takım şampiyon olsa ve teknik direktörü şampiyonluğu kutlarken durduk yere içinde "Öcalan" geçen şiir okusa ne derdiniz?" notunu düştü.

Sosyal medya gündem olan konu hakkında çok sayıda kişi yorumda bulundu. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Beşiktaş'ın 2016'da şampiyon olmasının ardından, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in manevi oğlu olan basketçi Enes Kanter'e forma hediye edilmesini hatırlattı.

AKP'ye yakın hesaplar ise Güneş'e "Gülü gülene ver ne demek be Şenol Hoca", "Gülü gülene sevgiyi Enes'e ver sonra fedadan 2 yıl üst üste güneş doğdu gibi yapsınlar! Midesiz Şeref'liler!!!", Gülü gülene ver sevgiyi bilene ver diyor Mevlana'nınkiyle aynı değil şampiyon olmuşsun nedense Gülen demek için bi söz söylüyorsun manidar" ifadeleriyle tepki gösterdi.

İşte o anlar: