Gündem
17 Şub 2018 10:31 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:01

Şenol Güneş gazetecinin o sorusuna sinirlendi! ‘Saygısızlık yapıyorsunuz’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası yaptığı basın toplantısında bir gazeteciyle tartıştı

Güneş, “Özellikle ikinci yarıda tamamen futbol dışına çıktı olaylar. Oyun algı operasyonları sonucu başka bir boyuta gitti. Burada bizim de hatamız var. Hiçbir şeye sinirlenmeden oynamak lazım. Oyun hâkimiyetinin elimizde olduğu bir maçta, farklı kazanmamız gerekirken ve 3 puan almayı beklerken, 1 puan almak isteyen rakibimizin istediği oldu,” diye konuştu.

Ardından soru cevap kısmına geçildi ve Konya Selçuk Üniversitesi televizyonundan Selim Akyüz’ün “Sizin maçtan sonra yaptığınız hareketin, Mehmet Özdilek’e ‘git hakemi tebrik et’ demeniz bu doğru bir hareket mi?” sorusu üzerine ortam gerildi.

"Konyasporlu oyuncular tebrik etsin"
Şenol Güneş, size ben ne yaptığımı anlatayım, “Konuşmamın sizin açınızdan belki sakıncası yok ama benim açımdan var. Çünkü biz konuştuğumuz zaman neler olabileceğini hepimiz biliyoruz. O pozisyonda oyuncularımı geri alıp ‘Hayır gitmeyin, Konyasporlu oyuncular tebrik etsin’ dedim. Ne var bunda. Siz ne anladınız bundan? Bir mahsuru mu var?” dedi.

Akyüz bunun üzerine Mehmet Özdilek tepki gösterdi siz onu itince demesi üzerine Şenol Güneş, “Hayır ben kendi oyuncularımı aldım. Ne yani oyuncularım gitsin bir kez daha mı kart görsün. İşte budur. Türkiye bu. Bunları böyle yönetiyorlar, yönlendiriyorlar. Bu tipler.”

Gazetecinin araya girerek bir şeyler söylemesi üzerine Güneş, “Lütfen susar mısınız? Siz bana bir karar veriyorsunuz. Soru sormuyorsunuz, sizin yaptığını doğru değil, şık değil. Saygısızlık bu. Saygısızlık yapıyorsunuz. Siz bana neden gittiniz diye sorarsınız ama böyle kanaat getirerek bana soru soramazsınız bu saygısızlık olur. Kapatır mısınız.” diyerek sözlerini bitirdi.