Gündem
06 Mayıs 2014 22:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

Senem Kuyucuoğlu hastaneye yatırıldı

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından hakkında işlem yapılan Senem Kuyucuoğlu, tedavi görmek için hastaneye yatırıldı.

Oyunculuk eğitimi almak için gittiği Amerika 'dan 6 gün önce dönen Kuyucuoğlu'nun savcılıkta ifade verdiği öğrenilirken, tedavi edilmeyi talep eden Kuyucuoğlu'nun İstanbul'da özel bir hastaneye bugün yattığı belirtildi.

DEFNE JOY FOSTER İDDİASI
Senem Kuyucuoğlu, Defne Joy Foster'ın da uyuşturucuya kurban gitmiş olabileceğini iddia etti. Ünlü model o gece Foster'ın yanında Tolga Karel'in de olduğunu iddia etti. Kuyucuoğlu, "Defne Joy Foster astım hastasıydı. Annesine bir şey bilmiyorum dedim. Kimse bildiğini anlatmıyor. Bu kız bu yaşta öldüyse bunun altında uyuşturucu olduğunu düşünüyorum. O kız öldü mü? Öldü. Astım hastasıydı, astımdan öldü dediler. Herkesin tekrar ifadesi alınsın. Onun yerinde ben de olabilirdim. Defne'nin uyuşturucudan öldüğünü düşünüyorum. O kızın ölümü havada kaldı. Herkes yeniden sorguya alınsın." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar Defne Joy Foster'ın ailesinin avukatlarını harekete geçirdi. Avukatlar, 'Senem Kuyucuoğlu ve Tolga Karel'in de tanık olarak dinlenmesini istiyoruz' dedi.