Televizyon
03 Eyl 2014 09:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:38

Seda Sayan'a tepki yağıyor! Sorumsuz değil şuursuz yayıncılık!

Seda Sayan'ın, iki karısını öldürüp, bir evlilik programına katılan Sefer Çalınak'ı konuk etmesine sosyal medyadan tepki yağdı.

Seda Sayan yeni bir skandala daha imza attı! Adı bir çok kez reyting hilelerine karışan, programlarında mağdur diyerek tanıttığı konukların profesyonel oyuncular olduğu iddia edilen Seda Sayan, bu kez de iki eşini de öldüren "katil" Sefer Çalınak'ı konuk etti.

Seda Sayan Show TV'deki programına reyting uğruna bu kez de iki eşini de öldürdükten sonra aflarla cezaevinden çıkan ve evlenmek isteyen Sefer Çalınak'ı konuk etti. Çalınak, yaşadığı ilişkileri anlatırken, sosyal medyada Seda Sayan'a tepki yağdı.

"ÇAĞIRAN SENSİN, FIRÇALAYAN DA SEN"

Programa katılan bir genç, Sefer Çalınak'ın öldürdüğü kadının çocuğu olduğunu söyledi ve Seda Sayan'a hesap sordu! Telefondaki gencin ses tonundan rahatsız olan Seda Sayan, gelecek tepkiden korkarak, bu kez de konuk ettiği Sefer Çalınak'a yüklendi.

'GÜLERYÜZLÜ KATİL' DEDİ

Telefondaki genç “Reyting için katili ekrana çıkardınız” demesi üzerine Seda Sayan telefonu bağlantısını keserken bu kez de katili övmeye başladı.

Sayan, Çalınak’a “Bu kadar güler yüzlü bir katil gördünüz mü” demesi de tepkilere neden oldu.

İşte sosyal medyadan gelen tepkilerin bir kısmı:
Kadın Cinayetleri ‏@KadinCinayeti
İki eşini öldüren bir adamı programına konuk edip konuşturan Seda Sayan ve Show TV'yi kınıyoruz. Programa derhal son verilmelidir!

melis alphan ‏@melisalphan
Seda Sayan'ın yaptığına "sorumsuz yayıncılık" demek çok hafif kaçar. "Şuursuz yayıncılık" demek bile az gelir. Kör cehalet bu

twitolojist ‏@twitolojist
Seda Sayan gelecek sefer program konuğu Hannibal olur artık...

aethewulf ‏@aethewulf
Seda Sayan çıkıp "uluslararası bir komplo oynanıyor, paralelciler, İsrail, Geziciler bir oldu" dese şaşırmayacağım

İnci Temsili ‏@incitemsili
Seda Sayan: "Böyle güleryüzlü bir katil görebilir misiniz?" diyerek konuk ettiği, 2 karısını öldüren katili alkışlatalı

Sevim Gözay ‏@SevimGozay
Tek başına Seda Sayan'ı Songül Karlı'yı suçlamak yetmez. Kanal yönetimleri, reklam verenler ve o masaları reddetmeyen herkesler suça ortak.

İmamınGülü✌ ‏@Ladyimam
5 Kadından boşanıp 2 Sini öldüren 6.Kadını arayan bu adamın yanına Haydar Dümeni de çağıran seda sayan sende nasıl bir fantazi dünyası var?

Cengiz Hortoğlu ‏@CengizHrtgl
Bu ülkede hergün kadınlar olduruluyor.Seda Sayan  2 karisini öldüren adamı çıkarmış reklamını yapıyor .Adam hakettiler öldürdüm diyor.@ RTÜK