Medya
30 Eyl 2014 20:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:46

Seda Sayan'a Güner Ümit eli değecek! Programın konsepti değişiyor!

Show TV'de ekrana gelen 'Seda Sayan Show'un formatı değişecek.

Magazin basınının duayen ismi Vehbi Dinçcan; Güneş Gazetesi'ndeki köşesinde bu habere yer verdi;

İşte o yazı;

Yıllardır ekranlarda yok Güner Ümit Ki, çok önemli bir televizyon yıldızıydı.Sürçü lisan ettiğinden ekran ona açılmamak üzere kapandı. Ha şimdi aranıyor ama yine ekrana, kamera önüne geçme aranması değil bu

Seda Sayan'ın büyük ümitlerle başladığı programı pek tutmayınca konsept değiştirmeye karar vermişler ve Güner Ümit'in yaptığı programı gündeme koymaya hazırlanıyorlar.

1995 yılında Star TV'de "Turnike" adlı bir yarışma programı sunan Ümit, canlı yayın sırasında "Kızılbaş" sözü ile çok tepki çekmiş ve programı yayından kaldırılmıştı.

Programının yayından kaldırılması bir yana Güner Ümit de, tarihin tozlu raflarına gömülmüştü. Ki, Güner Ümit bir hayli sempatik ve işini bilen bir sunucuydu.

Seda Sayan dedik. Show TV'de Seda Sayan Show'la yeniden ekrana gelmişti. Bildiğimiz, aynı şovu ile pek tutunamadı Seda bacı.

Her gün kan kaybediyordu. Ki, en son yangın çıkması ile yayınlanmayan programın konsepti değişiyor. Güner Ümit'in yaptığı "Turnike" programı konsepti uygulanacakmış.

Güner Ümit'in arandığını duymuştuk ki, bulunmuş Ümit. Seda Sayan ile ekrana çıkmayacak amma programa danışmanlık yapacakmış.

Yenilik gerekiyordu Seda'ya, iyi de oldu. Seda Sayan'ın programına RTÜK tarafından 1 milyon TL ceza geldiğini öğrendik.