Magazin
30 Mar 2017 10:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:35

Seda Sayan ve Erkan Çelik ayrılığında flaş iddia!

Seda Sayan ve Erkan Çelik arasındaki 6 yıllık ilişki geride bıraktığımız haftalarda sona erdi.

Bu ayrılığın ardında Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan’ın vetosu olduğu söylenmiş, annesinin evliliğine karşı çıktığı için bu ilişkinin bittiği iddia edilmişti.  Bu ilişkinin bitmesiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

‘GAYRİMENKULLERİNİ BANA DEVRET’

2011 yılında Twitter’da tanıştığı Erkan Çelik’le birlikte olmaya başlayan Seda Sayan, söz yazarlığı yapan Çelik’le birlikte aralarındaki 24 yaş farka rağmen şimdiye kadar mutlu bir ilişki sürdürmüş hatta çift 2017 yılına Kıbrıs’ta birlikte girmişti. Ancak sadece birkaç ay sonra ikili sürpriz bir şekilde ayrılık kararı aldı. Bu kararın ardındaki yeni iddia ise son derece ciddi. Konuşulanlara göre Erkan Çelik, gayrimenkul zengini Seda Sayan’dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istemiş ve bunun sonucunda da Sayan ayrılık kararı almış.

SEDA SAYAN CANLI YAYINDA AÇIKLAMA YAPTI

Sayan, hakkında çıkan haberlere attığı bir mesajla yanıt verdi. Sayan’ın açıklaması şöyle: “Erkan Çelik, kumaşı çok doğru bir adamdır. Oğulcanla ilgili iddialar asılsız olduğu gibi gayrimenkul iddiaları da asılsızdır. Mal mülk peşindeki adam böyle ayrılmaz, zaten benim ona aşık olma sebebim de budur. Aşkı tükettik ve ben Erkan’a hiçbir zaman balık vermedim ona balık tutmayı öğrettim. Erkan hayatımda gördüğüm en çalışkan adamdır. Hiçbir şeye tenezzül etmediğini çevrem ve ailem de iyi bilir”