Polemik & Kulis
05 Haz 2018 14:36 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:41

Seda Sayan cephesinden açıklama var! O kadının başı zorla mı açtırıldı? (Medyaradar/Özel)

Seda Sayan’ın stüdyo şefi, zorla baş açtırma iddialarına ilişkin Medyaradar’a konuştu.

Çocuğunun hasta olduğunu ve geçim sıkıntısı çektiğini söyleyerek Seda Sayan ve Esra Erol’un programlarına çıkan Ayla Tastemel’e ilişkin tartışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tartışmaların merkezinde ise Tastemel’in 4 Mart’ta Seda Sayan’a başı açık, 30 Mayıs’ta ise Esra Erol’un programına tesettürlü katılması oldu.

‘BAŞINI AÇ DEDİLER’

Tastamel'in saçını programdakilerin isteği üzerine açtığını iddia etmesi ise tartışmanın tansiyonunu biraz daha yükseltti. Tastamel, “Tanıyanlar bilir, kapalı giyinen biriyim. Seda Sayan’ın programına gittiğimde Stüdyo Şefi Aydoğan Bey (Güvenilir), saçımı açmam gerektiğini söyledi. Gerçekten mağdurdum. Çocuğuma mama, bez alacak param yoktu.  Babası kaçtığı için çocuğuma kimlik kartı çıkarmanın savaşını verdiğim için o yayına çıkmak durumundaydım. O yüzden mecburen saçımı açtım” ifadelerini kullandı.



‘STÜDYOYA AÇIK GELMİŞTİ’

Tastemel’in suçladığı stüdyo şefi Aydoğan Güvenilir ise konuya ilişkin Medyaradar’a açıklamalarda bulundu. Ayla Hanım’ın stüdyoya başı açık bir şekilde geldiğini söyleyen Güvenilir yaşanılan süreci şu şekilde anlattı:  “Seda Sayan’la programına başvuran Ayla Hanım, başvuru fotoğraflarında görüldüğü üzere bize başı açık halde gelmiştir. Ayla Hanım sözlü mülakatımızda ise bazen kapalı da dolaştığını ifade etmiştir.



‘NASIL İSTİYORSAN ÖYLE ÇIK’

“Programa nasıl istiyorsan öyle çık” cevabım üzerine programa açık çıkma kararını Ayla Hanım tamamen kendi rızasıyla almıştır. Benim ve başka bir ekip arkadaşımın bu konuyla ilgili yönlendirmesi söz konusu olmamıştır.



‘HASTALIK DA YALAN ÇIKTI’

Hatta Ayla Hanım yine bizim programımızda “Çocuğumun gözleri görmüyor” diye veryansın ettiğinde ekipçe seferber olunmuştur. Ayla Hanım’in minik bebeğinin ekibimiz tarafından götürülen hastanede yapılan muayenesi sonucunda gözlerinde sorun olmadığı anlaşılmıştır. Yıllardır sürdürdüğüm meslek ahlakıma yapılan hakaret için her türlü hakkımı arayacağımı belirtmek isterim.”

MEDYARADAR/ÖZEL