Gündem
06 Mar 2018 12:38 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:03

Şebnem Bursalı'dan çarpıcı tespit: 15 Temmuz'da medya kötü sicilini sildi!

ATV Ankara Temsilcisi ve RTGD Başkanı Şebnem Bursalı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Şehir Buluşmaları”nda demokrasi üzerine konferans verdi.

ATV Ankara Temsilcisi Başkanı Şebnem Bursalı ile A Haber ve ATV Haber Koordinatörü Fatih Atik,  Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Şehir Buluşmaları”nda Darbeler ve Demokrasi Tarihi ve Afrin ve Ortadoğu’daki son gelişmeler konulu bir konferans verdi.

Bursalı ve Atik, Balıkesirlilerin büyük ilgi gösterdiği konferansta, 3 Kasım 2002 seçimlerinde, vesayet odaklarıyla iş birliği yapan partilerin sandıkta millet tarafından cezalandırıldığını dile getirdi.

ATV Ankara Temsilcisi Bursalı, 16 yıldır önce devlet ve millet diyen, demokrasiden başka her güce karşı çıkan bir dönemin 2002 yılıyla birlikte başladığını söyledi.



MEDYA KÖTÜ SİCİLİNİ SİLDİ

15 Temmuz’da Türk milletinin destan yazdığını, medyanın da geçmiş darbelerdeki kötü sicilini silecek şekilde seçilmiş hükümetten ve demokrasiden yana tavır aldığını ifade eden Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rolüne de ayrı bir parantez açtı.



DEMOKRASİ DESTANI YAZILDI

Şebnem Bursalı son olarak, “Biz kefenimizle yola çıktık” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tek bir sözüyle sokaklara çıkan ve darbeci FETÖ’cülerin karşısına dikilerek canını ortaya koyan milyonlarca insanın demokrasi destanı yazdığını kaydetti.