Medya
24 Tem 2006 12:49 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

SAVAŞ AY'A A TAKIMI TAVSİYELERİ: 'O KIZI ELİNDEN KAÇIRMA'

Ekranların sivri dilli profesörü Burhan Ayeri Savaş Ay'ın 'Beyaz Hocalı ve Erotik Ankara Türkülü' bölümlerini mercek altına aldı. Ayeri'nin Savaş Ay'a 'elinden kaçırma' dediği kız kim?

YÜZSEKSEN DERECELİK DÖNÜŞLER

En başta Savaş Ay olmak üzere, bazıları Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'a, pek akla gelmeyen nedenlerle kızgın. İlahiyatçı Hocamız bilindiği gibi kendi kanatlarıyla uçmaya başladı. Artık arabayla evden alınıp bırakılma karşılığı çıktığı programlara veda etti. Bunun kimlere darbe vurduğunu bilmeyen yok. A Takımı'nın, bol malzemeli çorba örneği, konularından biri de buydu. Ekrana İsmail Türüt'ün şahsında Karadenizlilere hakaret ettiği 'Zekeriya Hoca haddini aştı' yazıları bindirildi. Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i -Süleyman Yağcı- bile, karşı cephe içinde yer aldı. Ateşli söylevlerde bulundu.

Savaş'ın programlarında son zamanlarda Ece diye bir kız ortaya çıktı. Kim ne söylerse, karşı tezi savunuyor. Henüz genç olan bu bayan kısa süre sonra kadın programlarının yüksek maaşlı elemanı haline gelir. Hatta, Seda, Kuşum Aydın ya da diğerleri arasında yüksek transferler alıp, geçişler yapabilir. A Takımı Kaptanı, bu kızla acele mukavele yapıp, elinden kaçırmasın.

Canlı yayının bizce en çarpıcı bölümü 'Ankara Türküleri Erotik mi?' idi. Dikmen'i getirip 'Oy Farfara'ya monte etmeyi anlayamadık. Turgut'un, Namık'ın, Hasan'ın söyledikleri her şeyden önce bu kentin malı değil. 'Arabada 5, evde 15, ağaya beleş'i alın Rusça'ya çevirin Moskova dolaylarından veya Kiev'den diye herkese yutturursunuz. Türküyle yozlaşmayı birbirinden ayırmak gerekiyor. Bu konu tehlikeli. Genişlemeye müsait. 'Odam Kireç Tutmuyor' adlı Bodrum bestesinin, futbol sahalarında ne hale geldiğini görmüyor musunuz?