Medya
26 Mayıs 2015 11:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:35

Salih Tuna, HDP'ye oy isteyen Bekir Coşkun'a yüklendi: Pırt Mento'dan HDP'ye!

Salih Tuna bugün köşesinde HDP'ye oy isteyen Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun'a daha önce yazdıklarını hatırlattı.

"Erdoğan nefreti" ile dolu olduğunu yazdığı Coşkun için "Hürriyet'ten Habertürk'e Cumhuriyet'ten Sözcü'ye kadar yazdığı tüm gazetelerde “açılım" veya “barış süreciyle" dalga geçen, itibarsızlaştırmaya çalışan, bu süreçlerin mimarı Sayın Erdoğan'ı “hain" ilan eden" sıfatlarını kullanan Tuna HDP'ye oy isteyerek rezil rüsva olduğunu ima etti.

İşte Tuna'nın Bekir Coşkun hakkında yazdıklarından dikkat çeken bir bölüm:

Uzun lafın kısası, “Erdoğan nefreti" sadece bu “mübarekleri" değil “ulusolcuları" da tastamam rezil rüsva etmeye başladı.

Mesela, Sözcü gazetesinden Bekir Coşkun geçen gün öyle bir yazı yazdı ki tam ibretlik.

Nasıl mı?
CHP veya MHP'ye oy vermeyecek olanların HDP'ye oy vermesini istedi, daha ne olsun!

Aslında Doğu Perinçek'in Vatan Partisi'ne de oy verilebilirmiş ama o barajı aşamazmış. Yoksa HDP yerine Vatan'a da verilebilirmiş.

Daha düne kadar “Andımız" vesilesiyle, “Türküm, doğruyum, çalışkanım nerene battı?" şeklinde nezih çıkışlar yapan bu beyefendi, bir defasında da, “pırt mento" ve “beşbeken" diyerek Kürtlerin şivesiyle dalga geçmiş, ben de, “Anadilinde konuşmasını yasak ettiğiniz insanların Türkçesiyle alay etmeye utanmıyor musunuz?" demiştim.

Aslında…

Hürriyet'ten Habertürk'e Cumhuriyet'ten Sözcü'ye kadar yazdığı tüm gazetelerde “açılım" veya “barış süreciyle" dalga geçen, itibarsızlaştırmaya çalışan, bu süreçlerin mimarı Sayın Erdoğan'ı “hain" ilan eden bu beyefendinin ezik bir şekilde HDP'ye oy istemesi mesele değil.

HDP nasıl oldu da Bekir Coşkunlara kadar yuvarlandı mesele burda