Medya
22 Tem 2014 09:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:29

Salih Tuna Fatih Altaylı'yı topa tuttu: Ey şebek!

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna bugünkü yazısında hem Habertürk'ten Fatih Altaylı'yı hem de Akit gazetesini hedef aldı.

Fatih Altaylı'nın Gazze ile Gezi'de hayatını kaybeden gençleri eşitlediği yazısına sert tepki gösteren Salih Tuna "Ey şebek!" başlıklı yazısında ağır suçlamalarda bulundu. Yazısında isim vermeden Altaylı'yı topa tutan Salih Tuna, merkez medyanın tarihi boyunca İsrail yanlısı bir tutum içinde olduğunu iddia etti.

İşte Tuna'nın "EY ŞEBEK!" başlıklı yazısındaki ilgili bölüm:

Levent Kırca, gelmişken İşçi Partisi rozeti takayım sana, demişti; eleman da zinhar taktırmam diye kendini kastıkça kasmıştı.

O kadar ki canlı yayında işi iyiden iyiye edepsizliğe vurmuşlardı:

'Takacağım' / 'takamazsın' / 'takmadan gitmem' / 'sana takmışlar zaten' / 'ne olur bir kerecik taksam...'

Artık ne olduysa (kim kime nerde ne zaman hangi rozeti nasıl taktıysa) üç aşağı beş yukarı aynı çizgiye geldiler.

Mahut eleman geçenlerde yazdığı bir yazıda, 'İsrail terör devletinin' Gazze katliamında öldürdüğü çocuklarla, Türkiye'de polisin öldürdüğü bir kardeşimiz arasında fark yok dedi.

Bir de kurnaz ki o kadar olur; İsrail gözünde yok hükmündeymiş.

İsrail terör devletinin katliamlarını bütün bir yeryüzünde kınayan ve Filistinlileri her platformda destekleyen Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini münferit bir cinayet parantezine alarak 'mahkum' ettikten sonra bin kez 'İsrail yok hükmündedir' desen ne yazar, demesen ne yazar!

Yazının başlığına çektiğin kıyaslamayla 'İsrail terör devletini' alabildiğine var ediyorsun zaten.

Bu tip elemanlar 'Eski Türkiye'de böyle kurnazlıklara bile gerek duymazlardı.

Dışişlerimiz ve hatta bütün bir medyamızın dış haberler müdürlükleri 'ırkçı Siyonist networkle' eşgüdüm içinde faaliyet gösterdiği 'Eski Türkiye'de en akıl almaz 'örneklemeler' bodoslama yapılırdı.

Söz konusu elemanın da daha evvel köşe yazarları arasında bulunduğu Aydın Doğan'ın amiral gemisi başta olmak üzere 'Eski Türkiye' medyası, İsrail ne zaman Filistinlileri katletse (Filistinlilerin bağını bahçesini tarumar etse, taş üstünde taş bırakmayacak kadar Filistinlilerin sokaklarını bombalasa) 'Biz neden Kürtlere aynısını yapmıyoruz...' derlerdi.

'Yeni Türkiye'de böyle diyemedikleri için türlü türlü 'kurnazlıklar' yapıyorlar.

AKİT'E HİTLER TEPKİSİ: ALLAH HADDİNİ AŞANLARI SEVMEZ!

Salih Tuna  yazısının devamında Akit gazetesini hedef aldı ve gazetenin İsrail'e tepkisini Hitler aşkıyla dile getirmesine ateş püskürdü:

Hitler'e 'seni arıyoruz' ne demek!

Allah haddi aşanları sevmez.

Hitler bugün gelse, Yahudilere dün yaptığı soykırımı bugün yapmaya kalkışsa, tüm Müslümanlar Yahudilerle birlikte Hitlere karşı, Hitlerin gestapolarına karşı kıyasıya savaşmak mecburiyetindedir.

Sırf Yahudi olduğu için bir insanı katletmek Allah'ın ayetlerine, ve yaratılışa isyan etmektir.

Kardeşlerim, Irkçı Siyonistlerin en etkin propaganda yakıtı antisemitizmdir.

Söz konusu 'meczup' tepkiler ırkçı Siyonist networkun bin Goebbels'e bedel propaganda mekanizmasının elinde nasıl bombalara dönüştürüp Filistinli çocukların göğsünde patlatılıyor haberiniz var mı?

Evet, 'Hitleri arıyoruz' ama Yahudileri yine 'soykırımdan' geçirsin diye değil; Yahudi çocukları katletmesinin hesabını sormak için!

Müslüman vicdanı budur.