Gündem
19 Tem 2017 14:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:00

Sahibi Fatih Terim'le kapıştı, kebapçıda müşteri patlaması yaşandı!

Fatih Terim ile kavga ettikten sonra adını basından sık sık duyduğumuz Selahattin Aydoğdu’nun Alaçatı’daki restoranında müşteri patlaması yaşanıyor.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde şubeleri olan ünlü kebapçının Alaçatı’daki yeri günlük ortalama 40-50 müşteriye hizmet verirken, Pazar akşamı tam 400 kişiye servis yaptığı öne sürüldü.

FATİH TERİM İLE NEDEN KAVGA ETTİ?
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile damatları Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve iki özel korumanın Çeşme Alaçatı’daki Yüzevler Kebapçısı’nı basıp, mekânın sahibi Selahattin Aydoğdu’ya saldırdığı, daha sonra garsonların da karışmasıyla büyük bir kavganın yaşandığı iddia edildi. İddiaya göre masaların, sandalyelerin ve tabakların havada uçuştuğu olay şöyle gelişti:

Fatih Terim’in damadı Ahmet Baran Çetin, Çeşme Alaçatı’daki Yüzevler Kebapçısı’nın yanına Beeves Steak House adlı restoran açtı. Çetin, dükkânının önüne bir paravan açınca ‘Genel peyzaja uymuyor’ itirazları oldu ve kaldırılması istendi. Çetin bunun üzerine kayınpederi Fatih Terim’i arayıp yardımcı olmasını istedi. Fatih Terim de Yüzevler Kebapçısı Selahattin Aydoğdu’yu telefonla arayıp, ‘Neden müdahale ediyorsunuz! Beni getirtmeyin oraya lan...’ dedi. Aydoğdu da, Fatih Terim'e küfür etti.

SELAHATTİN AYDOĞDU KİMDİR?
Aslen Mardinli olan fakat ufak yaşlardan bu yana Adana’da yaşayan Selahattin Aydoğdu, 1992 yılından bu yana kebapçılık yapıyor. Adana’da açtığı ilk işletmenin ardından Türkiye’nin çeşitli yerlerinde şubeler açan Selahattin Aydoğdu, Adana Demirspor’un da bir dönem kulüp başkanlığını yaptı. Aynı zamanda Galatasaray kongre üyesi olan Selahattin Aydoğdu’nun şu anda TFF yönetiminde yedek listede olduğu da ifade edildi.