Magazin
05 Ağu 2017 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Şahan Gökbakar o sözlere isyan etti! Anlamlı Atatürk paylaşımı!

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Sivil Alan Platformu Başkanı Ayhan Oğan'ın sözlerine bir tepki de Şahan Gökbakar'dan geldi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Sivil Alan Platformu Başkanı Ayhan Oğan'ın CNNTürk’te Ahu Özyurt'un sunduğu 'Türkiye'nin Gündemi' programında “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” sözleri çok konuşulmuştu. 

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, isim vermeden Oğan'ın sözlerine tepki gösterdi. Gökbakar sosyla medya hesabından  Atatürk'ün TBMM'nin önünde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına bu notu düştü:

Kim kurdu bu devleti? ATATÜRK

Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim 1923 yılında Cumhuriyetin ilanı ile resmi olarak kurulmuştur. KURUCU LİDERİ Mustafa Kemal ATATÜRK'tür. Resimde görülen arkadaki TBMM'de ise Türkiye Cumhuriyetinin günümüz siyasetcileri seçim usulüne göre, halkın seçmesiyle siyaset yaparak iktidara gelip devleti yönetirler... Hangi devleti? TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ. Kim kurdu bu devleti? ATATÜRK. Anlaşıldıysa başka konuya geçelim...