Televizyon
20 Eki 2016 14:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:36

Sağlık Bakanı Akdağ Canan Karatay'la ilgili neler söyledi?

Gazeteci Esra Kazancıbaşı Öztekin, yeni yayın dönemindeki ilk programında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ı ağırlıyor.

Geçtiğimiz yıl “Yılın En İyi Sağlık Programı” kategorisinde iki ayrı ödülün sahibi olan Esra Kazancıbaşı ile Sağlığım İçin Herşey, yeni yayın dönemine  iddialı ve renkli bir bölüm ile başlıyor.

ATV Avrupa’da bu cumartesi saat 13 .50’de ekranlara gelecek Sağlığım İçin Herşey’in Ünlülerle Sağlık Sohbetleri Köşesi’ne Seksenler dizisinde Rukiye karekterini canlandıran Özlem Türkad konuk olacak. Özlem Türkad, 24 kilo vermesinin bugüne kadar kimseye söylemediği sebebini ilk kez Sağlığım İçin Herşey izleyicileriyle paylaşacak.

Zayıflama Öyküleri Köşesinde ise Çocuklar Duymasın dizisinde ve Mandıra Filozofu’nda rol alan Günnihal Demir, ameliyatla 38 kilo verdikten sonra sağlığından yaşanan gelişmeleri, Op.Dr.Türker Karabuğa ise tüp mide ameliyatı konusunda merak edilenleri anlatacak.  Dr. Nihat Tanfer çene kemiği erimelerinde uygulanan box tekniği konusunda bilgi verecek. Ünlü Sağlık Yöneticisi Uğur Genç ise, sağlık turizminin parlayan yıldızı Türkiye’nin yabancı hastalar tarafından tercih edilme nedenlerinden bahsedecek.

SAĞLIK BAKANI AKDAĞ’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR  
Sağlık Bakanı sağlık problemi olan gurbetçilere hangi mesajları verdi? Kapalı alanlarda sigara içilmesine göz yuman işletme sahiplerine hangi cezalar verilecek? Anne ve babaların sigara içtiği evlerde çocukların sağlığı bu durumdan nasıl etkileniyor? Sigara yasağına uymayan mekanları nereye, nasıl şikayet etmeli?

Bakan Akdağ, ceviz bahçesi olmadığını, internet sitelerinin kendisiyle ilgili olmadığını söyleyen Prof Dr Canan Karatay’la ilgili olarak neler söyledi? Hastaları ve hasta yakınlarını hangi konuda dikkatli olmaya çağırdı?

Sağlık Bakanı'nın kilo problemi olan kişilere önerileri neler? Evde yürüyüş yaparak kilo korumak ve zayıflamak nasıl mümkün? Esra Kazancıbaşı Öztekin sorucak, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ yanıtlayacak.

Programın yapımcısı ve sunucusu Esra Kazancıbaşı Öztekin, kaliteli ve güvenilir sağlık yayıncılığı ilkesini benimsediklerini belirterek, programla aynı adı taşıyan www.sagligimicinhersey.com’un içeriklerinde de bu konuya özel itina gösterdiklerini söyledi.