Medya
10 Tem 2017 09:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:58

Sabah yazarı arkadaşını vuran spikere sordu: Şimdi nasıl nutuk çekeceksin Gökhan Taşkın?

Flash TV'nin atarlı anchormani Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda eğlence çıkışı arkadaşını silahla topuğundan vurmuştu.

Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurmaktan gözaltına alındı. 

Poliste "Sarhoştum kazara oldu" diyen ve arkadaşının şikayetçi olmaması üzerine serbest kalan Gökhan Taşkın, daha sonra Medyaradar'a yaptığı açıklamada olayı inkar etmiş ve "Öyle bir olay yok, benimle ilgili değil o olay" şeklinde konuşmuştu.

Ancak çıkan görüntüler Gökhan Taşkın'ı yalanlamıştı.



Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel ise Gökhan Taşkın'ın geçmişteki tavırlarını hatırlatıp "bakalım kendisi için ne yapacak?" diye sordu.

"Bir arkadaşını vurmayan haber spikeri eksikti, o da oldu" diyen Mevlüt Tezel, "Sunduğu haberlerde bireysel silahlanmadaki artışı eleştiren, maganda kurşunu sıkanları yerin dibine sokan Taşkın, sık sık mesaj vermesi ve çektiği nutuklarla da ünlüydü" hatırlatması yapıp sordu:

"Arkadaşını silahla vurduktan sonra nasıl mesaj verecek, nasıl nutuk çekecek doğrusu çok merak ediyorum."

İşte Mevlüt Tezel'in "Şimdi nasıl nutuk çekecek?" yazısı:

Bu da oldu!

Ana haber bültenini sunduktan sonra iş çıkışı arkadaşlarıyla Beyoğlu'na eğlenmeye giden Flash TV spikeri Gökhan Taşkın, mekan çıkışında birlikte eğlendiği arkadaşını silahıyla topuğundan vurdu.

Gözaltına alınan Taşkın ifadesinde "Sarhoştum, kazayla oldu" dedi.

Arkadaşı da şikayetçi olmayınca Taşkın, tutuklanmaktan kurtuldu.

Bir arkadaşını vurmayan haber spikeri eksikti, o da oldu. Gökhan Taşkın, kendisinin yaşadığı benzer olaylara, haberini sunarken tepkisini gösteren, maganda kurşununa en sert tepki veren spikerlerden biriydi.

Sunduğu haberlerde bireysel silahlanmadaki artışı eleştiren, maganda kurşunu sıkanları yerin dibine sokan Taşkın, sık sık mesaj vermesi ve çektiği nutuklarla da ünlüydü.

Arkadaşını silahla vurduktan sonra nasıl mesaj verecek, nasıl nutuk çekecek doğrusu çok merak ediyorum.

Öte yandan Taşkın, canlı yayında ezber bozan hareketleriyle de meşhur. Canlı yayında kendi haberini sunup özür de dileyebilir; bekleyip göreceğiz.