Medya
27 Eki 2014 10:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:51

Sabah 'paralel'i ekledi, MHP'li vekilden yalanlama geldi!

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Sabah gazetesinin haberini yalanladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'den Sabah Gazetesinin “Paralel tehdit artınca silah almaya karar verdi” başlıklı haberine yalanlama geldi. Haberde sapla samanın karıştırıldığını belirten Yeniçeri, kendisine yapılan tehditlerin terör örgütü PKK ve unsurlarından geldiğini kaydetti. Yeniçeri, “Paralelin ya da paralel dedikleri şeyin silahlı olmadığını herkes biliyor zaten” ifadelerini kullandı.

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Sabah'ın haberini yalanlayarak, habere paralel kısmının eklendiğini kaydetti. Zaman'a açıklamada bulunan Yeniçeri, “Haberde sapla saman karıştırılmış. O tehdit PKK tehdididir. Paralelle ilgisi yok. Paralelin ya da paralel dedikleri şeyin silahlı olmadığını herkes biliyor zaten. Haberde, paralelle ilgili silahla ya da tehdidin geldiği doğru değil. Kendileri onu ilave etmişler oraya. O tamamen PKK ve onların unsurlarının tehdidine karşı.

Emniyetten çok basit silah almaya gitmiştik. Orada bir haber oldu. Telefon ederek, ‘hocam burada ne yapıyorsunuz.' diye sordular. ‘Bir silah alıyoruz tehdit geliyor.' dedik. Bütün mesele o. Sonrası ilave edilmiş.” ifadelerini kullandı.