Gündem
08 Tem 2015 16:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:43

Sabah ile RTÜK arasında Esra Erol kavgası çıktı!

Sabah Gazetesi yazarı Mevlut Tezel ile görev süresi bu hafta dolacak olan RTÜK’ün AKP’li Başkanı Davut Dursun arasında “Esra Erol kavgası” patlak verdi.

Tezel, bugünkü köşesinde, evlilik programlarını eleştiren Davut Dursun’a, “Esra Erol başka kanaldayken neden ses çıkarmıyordun da ATV’ye geçince sesini çıkarıyorsun?” diye yüklendi.

SORARLAR ADAMA

Tüm evlilik programlarının bir tutulmaması gerektiğini savunan Tezel, “Mesela evlilik programı denince akla ilk Esra Erol geliyor. Erol işini doğru yapsa da, sansasyona bulaşmış diğer evlilik programlarıyla aynı kefeye konuyor” dedi. RTÜK Başkanı Dursun’a yüklenen Tezel, özetle şunları yazdı:

“Elbette Dursun, RTÜK Başkanı olarak evlilik programlarını eleştirebilir ama sonra ‘Göreviniz eleştirmek mi yoksa sorunları çözmek mi?’ diye sorarlar adama. Madem evlilik programlarını ahlaki açıdan sakıncalı buluyordunuz, RTÜK Başkanı olarak bu programları rayına sokabilir, belli kriterler doğrultusunda yayın yapılmasını sağlayabilirdiniz. Dursun’un eleştirisi zamanlama açısından da manidar; tam Esra Erol, ATV’ye transfer olunca evlilik programlarını ahlaksızlıkla suçladı. Daha önce neredeydiniz? Erol, FOX’ta yayın yaparken niye bu eleştirileri yapmıyordunuz? Sayın Dursun, Erol’un programı atv’de yayınladığında mı evlilik programlarını eleştirmek aklınıza geliyor?”