Polemik & Kulis
12 Tem 2017 13:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:59

Sabah Gazetesi'nde "Caner-Asena" skandalı! 5 ay arayla atılan manşetler ‘pes’ dedirtti! (Medyaradar/Özel)

Sabah Gazetesi’nde 5 ay arayla çıkan iki manşet "bu kadar da olmaz" dedirtti.

Sabah Gazetesi büyük bir sansasyona imza attı. Caner Erkin ile Asena Atalay'ın nafaka davasını henüz sonuçlanmadan Özel Haber diye sunan gazete, 5 ay sonra aynı konuyu tam tersi şekilde özel manşeti yaptı.

Özel istihbarat biriminden Dilek Yaman imzasıyla yayınlanan 20 Mart tarihli haberde; ünlü futbolcu Caner Erkin’le eski eşi Asena Atalay arasındaki mahkeme süreci ele alındı. Haberde Asena’nın başlattığı 125 bin TL’lik icra takibinin mahkeme tarafından reddedildiği ifade edildi ve “Caner kurtuldu” manşeti atıldı.

MAKEME İKİNCİ KEZ BİTTİ!

Çok değil 5 ay sonra Sabah Gazetesi aynı muhabirin imzasıyla, bir kez daha konuyu manşetine taşıdı. Haberde komik bir şekilde daha önce bittiği söylenen mahkeme bir daha bitirildi ve Caner’in 125 bin TL’lik nafakayı icra yoluyla ödeyeceği belirtildi. 10 Temmuz sayılı gazetede aynı olay için atılan başlık ise şu şekilde: Caner’e şok. 125 bin TL’yi icra yoluyla ödeyecek.

İŞTE O SAYFALAR:

Medyaradar ekibi, Sabah’ta yer alan 20 Mart ve 10 Temmuz sayılı o sayfaları sizler için buldu. İşte bitmemiş bir mahkemenin bitirilip, daha sonra sonuca göre tam tersinin yazıldığı sayfalar:





MEDYARADAR/ÖZEL