Magazin
05 Mayıs 2015 15:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:31

Saba Tümer'den 'vekil koca' bombası!

Saba Tümer, aşk yaşadığı iddia edilen Milliyetçi Hareket Partisi'nin Milletvekili Adayı olan Mehmet Aslan'la samimiyeti sorulduğunda "Milletvekili koca" esprisini yaptı

Ekranların ’Bayan Kahkaha’ lakaplı ünlü sunucusu Saba Tümer, kısa süren bir aradan sonra "Saba Tümer’le Oyuna Geldik" isimli eğlenceli yarışma programıyla ekrana geri döndü. Ünlü sunucu, SES Dergisi için çocukluk arkadaşı Aslı Altıkulaç Saçar'a özel hayatıyla ilgili açıklama yaptı.

Saba Tümer, yıllardır aşk yaşadıkları iddiasını "15 yıllık dostum" diyerek geçiştirdiği Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) İstanbul 2. Bölge 6. sıradan Milletvekili Adayı olan Mehmet Aslan'la ilgili soruya kahkaha atarak "Milletvekili koca" yorumunu yaptı.

"DEDİKODUMU ÇIKARTIYORLAR"

Yılbaşı tatili öncesi havalimanında objektiflere beraber takıldığı Aslan'la arkadaş olmadığına kimseyi inandıramayan Tümer, şöyle konuştu:



"Niye ikna olmadılar onu bilmiyorum. Ben kendi yaşayacağım ilişkiye magazin basınıyla değil, kendim özgür irademle karar veririm. Ondan sonra dedikodumu çıkartıyorlar. Yılbaşında gerçekten büyük bir tesadüf üzeri karşılaştık. Hatta geçenlerde Mehmet’i, 'Gel Sevgililer Günü’nde yemeğe çıkalım. Kafaları karıştıralım' diye aradım. Biz artık bu vaziyetteyiz. Pişman olacağım bir şey çok şükür yok. Ben zekiyim; akıllı değilim. Bu kadar kendimi taşımak için debelenip duracağıma zengin koca bulup evimde oturabilirdim."