Reklam PR
21 Nis 2014 17:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:06

Rönesans Gayrimenkul'e yeni atama!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım' da Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü'ne yeni bir atama yapıldı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde bulunan inşaat, turizm ve enerji şirketlerinin pazarlama iletişimi faaliyetlerinden sorumlu Uğur Ünal, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'da yeni görevine başladı.

Pazarlama, Reklam, Medya Planlama, Basınla İlişkiler, Etkinlik Yönetimi, Sponsorluk, Digital Pazarlama, CRM ve Call Center departmanlarının yönetimini sürdürdüğü dönemde bir ayda 2700 konut satışıyla 1,5 milyar TL'lik rekor hasılatın gerçekleştirildiği Ağaoğlu Maslak 1453 Projesi kampanyası ile büyük başarı sağladı.

Körfez ülkeleri ağırlıkta olmak üzere İngiltere, Rusya ve Almanya'da "Invest in Istanbul" sloganıyla yurtdışı tanıtım kampanyaları düzenledi.

1997 yılında TED Ankara Koleji'nden mezun olan Uğur Ünal, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi'nde MBA yüksek lisans programını ise Beykent Üniversitesi'nde tamamladı.

Türkiye ve Rusya'nın en büyük inşaat firması olan Rönesans'ın ofis, avm ve konut projeleri geliştiren Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın kurumsal iletişim ve pazarlama süreçlerini yönetecek.