Televizyon
02 Eyl 2015 14:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:51

Rising Star'da Aziz Yıldırım sürprizi!

Rising Star'ın dün akşamki bölümüne katılan ve 'İndim Yarin Bahçesine' adlı şarkıyı söyleyen Mecit Nurlu'ya Aziz Yıldırım'dan destek geldi.

Rising Star Türkiye'nin 1 Eylül Salı akşamı yayınlanan 12.Bölümünde, Mecit Nurlu 'İndim Yarin Bahçesine' adlı parçayı söyledi. Nurlu'ya destek verenlerden biri de Aziz Yıldırım oldu.

Rising Star Türkiye'de izleyicilerin oylarıyla %85 Evet oyuna ulaşan Mecit Nurlu'ya performansı sırasında sürpriz bir de destek geldi. Mecit Nurlu'ya destek verenler arasında Aziz Yıldırım da vardı. İzleyenleri şaşırtan detay canlı yayınla an be an ekrana taşındı.

KUZENLERİMDEN BİRİ HAYATINI YİTİRDİ

Yarışmanın elemelerine katılmak için yola çıktığı sırada kuzenlerinin trafik kazası geçirdiğini öğrenen Nurlu; 'Rising Star elemelerine giderken kuzenlerimin trafik kazası yaptığını; birinin yaşamını yitirdiğini birinin ise yoğun bakımda olduğu haberini aldım. Bu olay neticesinde bugün sahneye çıkarken ne kadar da olsa bir yanım buruk olacak.' dedi.

Rising Star Türkiye'de şaşırtan olay! 

İlginç hayat hikayesiyle herkesi hüzünlendiren Mecit Nurlu Rising Star Türkiye'de performansını sergilemek için sahneye çıktıktan sonra ise başarısıyla izleyenlerin gönlünü fethetti. Mecit Nurlu'ya en büyük sürpriz ise Aziz Yıldırım'dan geldi. Programı takip eden Aziz Yıldırım Mecit Nurlu'nun Rising Star yolculuğuna devam etmesi için için oy kullandı. Mecit Nurlu, performansını tamamladıktan sonra Aziz Yıldırım'a; 'Ben de teşekkür ediyorum Aziz Bey'e desteğinden ütürü. Muhtemelen tüm Fenerbahçeliler de desteklemiştir.' sözleriyle teşekkür etti. Canlı yayında herkesi şaşırtan bu destek an be an kameralara yansıdı.