Reyting canavarına yem oldular! Hangi diziler erken veda etti?

Kimi yaz başında, kimi yeni sezonda büyük umutlarla seyircinin karşısına çıkan iddialı yapımlar erken kepenk indirmek zorunda kaldı...

Reyting canavarına yem oldular! Hangi diziler erken veda etti? - Sayfa 1

Kimi yaz başında, kimi yeni sezonda büyük umutlarla seyircinin karşısına çıkan iddialı yapımlar erken kepenk indirmek zorunda kaldı...

114
Reyting canavarına yem oldular! Hangi diziler erken veda etti? - Sayfa 2

ALTINSOYLAR Kanal D, "Tatlı İntikam" dizisini ani bir kararla bitirip, onun yerine dev bütçeyle "Altınsoylar"ı koydu. Onun da ömrü 5 hafta sürdü. Dizinin 19 Kasım Cumartesi yayınlanan 3. bölümü Total'de 39. , AB'de ise 52. sırada yer alarak yapımcısını ve kanalını şaşırtınca hafta başında final kararı oyunculara iletildi.

214
Reyting canavarına yem oldular! Hangi diziler erken veda etti? - Sayfa 3

FAMİLYA Yeni sezonda Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ama Uzun süredir beklenilen reytingleri veremeyen Familya dizisi de final yaparak seyirciye veda etti.

314
Reyting canavarına yem oldular! Hangi diziler erken veda etti? - Sayfa 4

TATLI İNTİKAM Yaz dizisi olarak Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Tatlı İntikam, reşting başarısı nedeniyle yeni sezonda da devam etti. Kanal D, yönetimi Tatlı İntikam yerine 'Altınsoylar'ı tercih edince başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı beğeniyle izlenen bir dizi kısa bir süre önce seyirciye veda etti.

414