Televizyon
16 Eki 2014 10:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:49

Reaksiyon ekranlara veda mı ediyor?

Star TV'nin iddialı dizilerinden olan Reaksiyon beklenilen reytingi veremeyince yayından kaldırılma durumu söz konusu oldu.

Star Tv'nin yeni dizisi Reaksiyon ilk haftalarda yakaladığı başarıyı bu hafta kaybetti. Bu hafta beklenen etkiyi alamayan dizi reytinglerde gerilere düştü. Dizinin ratinglerde 16. sıraya düşmesi yayından kaldırılma olasılığını akıllara getirdi.

REAKSİYON'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Serdar'ın itirafı Oğuz'un sonu mu?
Oğuz kardeşi zannettiği Serdar'ı izbe bir mekâna götürür, kendisine yapılan ihanetinin nedenlerini sorgular. Fakat Serdar Oğuz ile aynı eğitimlerden geçmiş bir "Bordo Bereli" olduğundan kolay çözülecek gibi değildir. Oğuz'a ihanetinin nedeninin bizzat Oğuz'un kendisi olduğunu söyleyecektir. Şok olan Oğuz, Serdar'dan aldığı bilgilerle kendisini ölümle burun buruna getirecek tehlikeli bir maceranın içinde bulur. Serdar'ın Oğuz ve Tekin'in eline geçtiğini duyan Yavuz zıvanadan çıkacaktır. Onu Serdar'a götürecek her yolu deneyecek, karşısına çıkan her hedefi yok edecektir.

Zeynep için intikam vakti mi?
Doktor Zeynep, zamanında kendisine Oğuz'un ölüm haberini verecek kadar yakını olan Serdar'ın hain olduğunu öğrenmesiyle birlikte, onu kendi kucağında ölümle pençeleşirken bulacaktır. İntikam mı alacak yoksa onu tedavi mi edecektir? Zeynep bir türlü peşini bırakmayan kaderiyle yeniden karşılaşacaktır.