Gündem
03 Eyl 2014 09:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:38

Reaksiyon dizisinin setinde olay!

Yeni sezonun iddialı dizilerinin başında gösterilen Reaksiyon’un setinde olay çıktı.

Yeni yayın döneminin başlamasıyla beraber kanallar dizi savaşlarına başladı. İddialı yapımlar arasında gösterilen Reaksiyon, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. İbrahim Çelikkol dizide Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Erdal Beşikçioğlu’yla başrolü paylaşıyor. ‘Kurtlar Vadisi’ni çeken Onur Tan’ın yönettiği dizinin setinin son dönemde karıştığı öne sürüldü. İddiaya göre dizide devlet içinde kurulmuş yapının başındaki Yavuz Aslan karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu, geçen günlerde sette sinirlendi ve çekimi bıraktı.

Bordo bereli Çelikkol

Birkaç gün önce de aynı durumu bu kez İbrahim Çelikkol’un yaşadığı ifade edildi. Çelikkol, setin çok yavaş ilerlediğini söyleyerek kriz çıkardı. Dizide dünyanın her yerinde özel operasyonlara katılmış kahraman bir bordo bereli olan Oğuz karakterine hayat veren Çelikkol, öfkelenip seti bırakıp gitti. Oyuncu gidince ekip o günkü çekimleri iptal etmek zorunda kaldı.

Yavrular büyüdü

İbrahim Çelikkol’un ekim ayında Amerika’da evlenmeyi planladığı Sinem Kobal, sevgilisinin kangal cinsi köpeği Dağlı’nın yavrularıyla yakından ilgileniyor. Kobal, Riva’daki çiftliğinde buluştuğu sevgilisinin objektifine verdiği bu pozu “Büyüdük” notuyla instagram sayfasına ekledi.