Polemik & Kulis
22 Kas 2017 11:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

Rasim Ozan Kütahyalı Twitter'dan günah çıkardı: "Yaptığım büyük zevzekliktir"

Beyaz TV'nin eski spor yorumcusu gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı skandal sözlerinden sonra ilk defa sosyal medyadan açıklamalarda bulundu

Beyaz TV'de spor yorumculuğu yapan gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında Boşnakların adının geçtiği iğrenç ifadeler kullanması üzerine işine son verildi. Sabah gazetesinde de yazılarına son verildiği iddia edilen Rasim Ozan Kütahyalı skandalın ardından sessizliğini bozdu.

Sabah gazetesinde Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri köşesi açık olan ROK'un bugünkü yazısının gazetede yer almaması gönderildiği yönündeki iddiaları güçlendirirken Kütahyalı'nın gazeteye gönderdiği halde kullanılmayan yazısını tweet olarak attığı Medyaradar'a gelen duyumlar arasında.... 

İşte Rasim Ozan Kütahyalı'nın peş peşe attığı tweetler:

ABD 27 Kasım ve sonrasındaki süreçte Türkiye’ye çok kuvvetli saldırıya hazırlanıyor.Şimdi birlik zamanıdır. Bu ABD saldırısında hedef AK Parti ve Erdoğan değil hedef Türkiye’dir.Hedef tüm Türkiye pasaportlarıdır. Böyle bir dönemde bana yapılan linci zerre umursamıyorum.Esas küresel linç ülkemize yapılmak üzeredir.

Türkiye yaklaşan bu ABD saldırısı karşısında milli mutabakat halinde olmak mecburiyetindedir. 1992 yılında Bosna’da da farklı siyasi gruplar vardı ama ülkelerine saldırıldığında Bilge Kral Alia’nın liderliğinde birleştiler. Bizim de ABD saldırısı sürecinde Boşnak direnişini örnek alarak Erdoğan’ın liderliğinde birleşmemiz gerekir. Bosnalıların bilge kral Alia’nın liderliğinde birleşip saldırıları püskürttüğü gibi biz de Erdoğan’ın liderliğinde bunu başarabiliriz.

YAPTIĞIM ZEVZEKLİKTİR

Farklılıklarımızı bir süre için tıpkı Bosna halkının 1992-95 arası yaptığı gibi paranteze almalıyız.Gün birlik ve bütünlük günüdür. 1992-95 arası Boşnak halkının bilge kral Alia İzzetbegoviç’in liderliğindeki soylu direnişi Türkiye için büyük emsaldir. Ne acı ki benim gibi bilge kral Alia’nın,Bosna direnişinin ve Boşnak halkının hayranı bir adam tam tersi gibi algılatılmak isteniyorum. Buna sebep ne olduğunu bile bilmeden yaptığım bir zevzekliktir. Bana öfkeli tüm Boşnak kardeşlerim haklıdır.

BANA KÜFREDENLERİ ANLIYORUM

Ben samimiyetle incinerek bana küfreden Boşnak kardeşlerimi dahi anlıyor ve hepsine hak veriyorum. Bosna direnişine ve halkına  bu kadar hayran bir adam olarak bu düştüğüm durumdan ötürü kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim. Benim hayatımda en çok gittiğim dış şehir Sarayova’dır.Başçarşiya’da dolaşmak ruhumu dinlendirir.Çok mutlu olurum. Bizim Galatasaraylı Tarık Hocic’in Sarayova’daki dükkanında Boşnak yemekleri yemeye bayılırım.

"ŞAHSİ DURUMUM ÖNEMLİ DEĞİL"

Türkiye olarak Boşnak direnişini örnek almalıyız.Aralık ayında Türkiye’ye cehennemi yaşatmak isteyecekler.Hepimiz şu an buna odaklanmalıyız. Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında millet olarak kenetlenmek zorundayız.Erdoğan’ın nezdinde Türkiye’yi linç etmek istiyorlar. Ben ülkemi ve Erdoğan’ı karşılıksız seviyorum.Şahsi durumum hiç önemli değil.Linç de etseler,öldürmeye de kalksalar Erdoğan’ın yanındayım. Şu an Erdoğan’ı savunmak ülkemizi savunmaktır.Benim en iyi bildiğim iş ölümüne savaşmaktır.Büyük saldırı yaklaşıyor ve ölümüne savaşacağız...