Polemik & Kulis
20 Kas 2017 23:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında flaş karar! Beyaz TV'den kovuldu!

Rasim Ozan Kütahyalı'nın dün akşam yaptığı ve büyük tepki alan yorumlar sonrasında Beyaz TV'deki yorumculuk görevine son verildi.

Beyaz TV, Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarını ayırdı. Kütahyalı, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında artık yer almayacak.

Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener, Derin Futbol programının açılışında Rasim Ozan Kütahyalı hakkında şu açıklamaları yaptı:

"Dün akşam kimsenin tasvip etmediği, edemeyeceği bir sorun yaşadık. Tabi bu kimsenin kabullenemeyeceği bir durum oldu. Rasim Ozan Kütahyalı da bir hayli üzüldü.

Lakin bu bizim için kabullenemez bir durum oldu. Boşnak kardeşlerimizin kalbi çok kırıldı. Onlarla etle tırnak gibiyiz.

Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Rasim Ozan bugünden itibaren bizimle olmayacak. Tüm coğrafyadaki tüm Boşnak kardeşlerimizden özür diliyoruz."

SAFFET SANCAKLI: O ŞEREFSİZ...

Beyaz TV önünde toplanan bir grup, Rasim Ozan Kütahyalı’yı protesto etti. Kanalın, Kütahyalı ile yollarını ayırma kararı almasının ardından protestocular eylemine son verdi.

Öte yandan MHP Milletvekili Saffet Sancaklı da Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Rasin Ozan Kütahyalı denen o şerefsiz an itibari ile #beyaztv'den kovulmuştur” dedi.



RASİM OZAN KÜTAHYALI NE DEMİŞTİ?