Polemik & Kulis
09 Ağu 2017 12:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Rahmi Turan Fuat Uğur'u 'tokmak'ladı: Edepsiz! Hürriyet'teyken işten atmışım, kuyruk acısıyla saldırıyor!

Fuat Uğur'un "Asparagas haberciliğin duayeni" dediği Sözcü gazetesi başyazarı Rahmi Turan bugün iki köşesinde birden Fuat Uğur'a ağır yüklendi.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'dan dün kendisine "Asparagas haberciliğin duayeni", "Beni solcu diye Hürriyet'ten kovdu", "Solculuğu da Atatürkçülüğü gibi sahte" diye yüklenen Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur'a cevap verdi.

'Tokmak' köşesine "Fuat Uğur diye bir edepsiz var" diye başlayan Rahmi Turan, "Bana saldırıyor... Meğerse ben, Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni olduğum dönemde onu işten atmışım. Kendisi öyle yazıyor. Oysa o dönemde ben Hürriyet'ten bir tek kişiyi bile atmadım. Bazı kişiler kendileri istifa edip
gittiler. Fakat eğer Fuat Uğur denilen o müfteriyi atmışsam çok iyi yapmışım. Bu tür tetikçiler Hürriyet gibi bir gazeteye zaten yakışmaz!" dedi.

HÜRRİYET'TEYKEN İŞTEN ATMIŞIM, KUYRUK ACISIYLA SALDIRIYOR

"Ahlâkı düşük adam" dediği Fuat Uğur için "aslında kripto FETÖ'cüdür" iddiasında bulunan Rahmi
Turan, "Hürriyet'te iken onu işten atmışım. Şimdi kuyruk acısıyla SÖZCÜ'ye saldırıyor! Varsın saldırsın!
Hiçbir havlama bizi korkutamaz!" ifadelerini kullandı.

DÜNYADAN HABERİ YOK, BENİ YAYIN YÖNETMENİ ZANNEDİYOR...

Kendi köşesinde de "Vatandaşın halini anlatıp, onun dertlerine çare aramayı FETÖ'cülük olarak göstermek kötü niyetli bir davranıştır ve böyle yazanlar aslında kripto FETÖ'cü'dür" diyen Rahmi Turan, Fuat Uğur'u dünkü köşesindeki yanlışıyla vurdu:

"Adamın dünyadan haberi olmadığı şuradan belli: Benden “SÖZCÜ Genel Yayın Yönetmeni” diye bahsediyor. Utanmaz adam, gazetenin künyesini bile okumamış. SÖZCÜ'nün Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'dır. Ben gazetenin başyazarıyım."