Magazin
17 Eki 2017 14:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Rafet El Roman'dan olay itiraf: Yine evleneceğim ve bu son olacak!

Rafet El Roman evliliğe kapılarını kapatmadığını ve 3. kez evleneceğini açıkladı.

Yerli otomobil dergisi otostil’in Ekim sayısında Emre Kara’ya konuk olan ve kızı Su ile başta olmak üzere özel fotoğraflar çektiren Rafet El Roman evliliğe kapılarını kapatmadığını ve 3. kez evleneceğini açıkladı. 

“Rafet aşk senin neyine diyorum ama kalbimde bir boşluk var. Nedense ben bu dünyada aşka doyamadım. Sanıyorum ki ruh eşimle bir sorun yaşandı ve eş zamanda gelmedik dünyaya, şimdi o da ben de sürekli bir boşluk içine düşüyoruz” diyor. Aleyna Tilki yetenekli diyen ünlü sanatçı müziği bana uygun değil de diyor.


 
1996 yılında dünya evine girdiği Tuğba Altıntop ile 2002'de yollarını ayıran Rafet El Roman, 2014'te evlendiği Ceren Kaplakarslan'dan Ekim 2016'da boşanmıştı. Verdiği röportajda evliliğe kapılarının kapalı olmadığını belirten El Roman “Şu an hayatımda kimse yok. Yalnızlığımın keyfini çıkarayım diyorum ama olmuyor. Şöyle diyeyim; sağlıklıyım şükürler olsun. Düzenli, iyi bir iş hayatım ve çok güzel bir ailem var. Ama kalbimde bir boşluk var. Karşı cinse olan o boşluğu hissediyorum. Öte yandan ‘50 yaşına gireceksin Rafet aşk senin neyine’ diyorum, ama gönlüme söz geçiremiyorum. Çok isterim yeniden birini tanımak, aşık olmak... Nedense ben bu dünyada aşka doyamadım. Sanıyorum ki ruh eşimle bir sorun yaşandı ve eş zamanda gelmedik dünyaya, şimdi o da ben de sürekli bir boşluk içine düşüyoruz.” açıklamasını yaptı. Rafet El Roman yeniden evlenir misiniz sorusuna ise “Evlilik benim için çok kutsal bir müessese. Bir kez daha evleneceğim ama bu defa son olacak.” cevabını verdi. 


 
ALEYNA TİLKİ YETENEKLİ AMA MÜZİĞİ BANA UYGUN DEĞİL 
Yeni nesilde öne çıkan şarkıcıları da değerlendiren Rafet El Roman “Pek benim müzik zevkime hitap etmiyor olsa da Aleyna Tilki’yi ve İlyas Yalçıntaş’ı başarılı buluyorum. Sesleri, yetenekleri müthiş derecede iyi. Benim için ikisi gelecek vaad ediyor yeniler arasında.” dedi. 


 
BABAMLA DÜET YAPMAK İSTİYORUM
Kızımla müzik tarzımız uyuşmuyor maalesef. O kendi sound’unu ve tarzını yaratma çabasında. Bunun nasıl bir şey olduğunu kendimden bildiğim için karışmıyorum, ama çok yetenekli ve yaratıcıdır kızım Su. Su El Roman ise babası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Bir gün babamla düet yapıp dünyaya seslenmek en büyük hayalim. Babamın hayat hikayesine, yükselişine ve başarısına hayranım” diyor.


 
HANDE YENER İLE ARAMDA SIKINTI YOK
Elektronik müzik yaptığı zamanlarda “Devrim yapmak Hande Yener’e mi kalmış” diye bir cümlesi olduğu hatırlatılan Rafet El Roman “Ben o röportajımda çok güzel şeyler de söylemişimdir eminim, ama sadece çarpıcı şeyleri almışlardır içerisinden. Magazin dünyası sadece sansasyonel olaylar olsun diye onları güzelce kırpıp bizi birbirimize düşürmeye bayılır. Şayet bizler işin iç yüzünü bildiğimiz için birbirimize kolayca alınmıyoruz. Karşılaştığımızda selamlaşır, gülüp geçeriz.