Gündem
03 Tem 2015 10:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Radyo Bilyoner yayına başladı!

Lider şans oyunları platformu Bilyoner.com’un isim sponsorluğunu üstlendiği 101.4 Radyo Bilyoner, yayın hayatına başladı.

Şans oyunları platformu Bilyoner.com'un isim sponsorluğunu üstlendiği 101.4 Radyo Bilyoner, yayın hayatına başladı. Ertem Şener ve Okay Karacan gibi deneyimli isimlerden oluşan zengin bir kadrosu bulunan Radyo Bilyoner, spor ve eğlenceyi 101.4 frekansında buluşturuyor.

İsim sponsorluğunu şans oyunları platformu Bilyoner.com'un üstlendiği Radyo Bilyoner yayına başladı. İstanbul'da 101.4 frekansından yayın yapan Radyo Bilyoner, Türkiye'nin en eğlenceli spor radyosu olmayı hedefliyor.

101.4 Radyo Bilyoner'de, sabah 07.00-10.00 saatleri arasında Okay Karacan dinleyenlerle buluşurken, deneyimli sunucu Ertem Şener 18.00-20.00 saatleri arasında, ünlü konukları ile birlikte gündemdeki spor olaylarını farklı ve eğlenceli bir bakış açısı ile değerlendiriyor. Hafta sonları 12.00-23.00 saatleri arasında ise Can Tongo ve deneyimli ekibi spor ve bahisseverlerle buluşacak.
Hediye kazandıracak

Kalıplara sığmayan, ezber bozan, alışılmadık ve canlı yayın bağlantıları ile deneyselliği ön planda tutacak olan Radyo Bilyoner'in yakın zamanda şanslı dinleyicilerine özel hediyeleri olacak. Hafta içi ve hafta sonu zengin ve popüler kadrosu ile çok dinamik olacak yayın akışında spor ve eğlence başta olmak üzere yarışma, mizah, spor öyküleri ve iddaa gibi içerikler sporseverlerle buluşacak.
Radyo Bilyoner çok yakında www.radyobilyoner.com adresinden internet yayınına da başlayacak. Twitter, Facebook, Periscope ve YouTube sosyal medya hesaplarından da dinleyecileri ile çok yakında buluşacak olan Radyo Bilyoner, Türkiye'nin en eğlenceli spor radyosu olma konusunda iddialı.

ACP Medya bünyesinde bulunan Radyo Bilyoner, spordaki tüm gelişmeleri profesyonel ekibi ve ünlü spor adamlarının canlı yayın bağlantıları ile dinleyicilerine anında ulaştırıyor.