Ekonomi
03 Mar 2018 21:07 Son Güncelleme: 20 Kas 2018 00:56

Profesyonel Araç Kiralama Hizmeti

Gün içerisinde taksi ile otobüs veya dolmuş kapsamında yapılan yolculuklardan yorulmuş ve bıkmış iseniz, üstelik bu vasıtalara verdiğiniz ücretlerden de yeni bıkkınlık geldiyse, günümüzde en doğru seçenek oto kiralama hizmetidir.

Gün içerisinde taksi ile otobüs veya dolmuş kapsamında yapılan yolculuklardan yorulmuş ve bıkmış iseniz, üstelik bu vasıtalara verdiğiniz ücretlerden de yeni bıkkınlık geldiyse, günümüzde en doğru seçenek oto kiralama hizmetidir. Bunu tamamen müşteri odaklı bir şekilde ve yaratıcı çözümler altında, son model 15000 kilometreyi geçmemiş araçlar altında gerçekleştiren 5s araç kiralama hizmeti ile güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.
 
            Hem bireysel hem de kurumsal olarak farklı şehirler adına günlük olarak yapmak zorunda olduğunuz işler için altınızda büyük otomobil markalarının en iyi araçları ile bunu keyifli bir şekilde gerçekleştirme şansını elde edebilirsiniz. Ayrıca firma bünyesinde web üzerinden yapılan rezervasyonlar ile çok daha uygun fiyatlar altında günlük kiralamanın yanı sıra haftalık veya aylık ile yıllık şeklinde de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
 
 Dev Araç Filosu İle Kiralama Hizmeti
 
            Türkiye'nin 4 büyük şehrinde şubeleri bulunan 5s araç kiralama hizmeti altında ülkenin her noktası için uzman şoförler dahilinde araçlar söz verilen zaman kapsamında getirilmektedir. Kiralama hizmetlerini online olarak gerçekleştirebilirken aynı zamanda İstanbul ve Ankara ile birlikte İzmir ya da Samsun şubelerinden de yapmak mümkündür. 500'ün üzerinde dev araç filosu ile birlikte hem şirketler adına hem de bireysel olarak sağlanan tam donanımlı araçlar klimalı ve geniş iç hacmi ile büyük bir rahatlık sağlamaktadır.
 
            Ayrıca çocuklu aileler için de yine bebek koltuğu, engelli eklentileri ve farklı boyutlarda marka ve modellerdeki araçlar sizleri bekliyor. Bugüne kadar elde edilmiş güçlü referanslar ve müşteri odaklı hizmet altında araç kiralama desteği tecrübeli bir kadro altında sunulmaktadır.
 
 Araç Kiralama Konusunda Her Türlü Destek Bulunmaktadır
 
            7/24 verilen canlı destek hattı sayesinde müşteri temsilcileri ile doğrudan bağlantı kurularak detaylı bilgiler alınabilir. Ayrıca günlük araç kiralama ya da haftalık ile birlikte diğer tüm farklı süreler kapsamında teknik servis ve lastik değişimi de kiralama işlemleri yapıldığı süre içerisinde gece gündüz sağlanmaktadır. 5s araç kiralama altında hiçbir evrak veya prosedür ile uğraşmadan, kasko ve tüm sigortaları hazırlanmış araçları güven içerisinde kiralayabilirsiniz. Detaylı bilgi için 444 52 89 nolu numaraları tuşlayabilirsiniz.