Reklam PR
08 Nis 2016 15:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:26

Prodüksiyonda çıta yükseliyor! Sektöre yeni soluk!

Türk dizileri dünya çapında büyük başarı elde ediyor. Büyüyen dizi, klip, şov ve televizyon sektörü profesyonel prodüksiyon ihtiyacını da beraberinde getiriyor.

PLATO Kamera 34; 24.500 m² geniş bir alan üzerine kurulu yeni nesil bir devasa prodüksyon platosu olarak çalışmalarına start vermeye hazırlanıyor.

Şirketin çalışmaları hakkında bilgi veren Kamera 34 Genel Koordinatörü Sümeyra Nuran Şahin; dizi ,film, reklam filmi, klip ve televizyon şov çekimleri için ideal ve alternatif çözümler üretmek üzere hareket ettiklerini söyledi.

24.500 m² geniş bir alan üzerine kurulu yeni nesil bir prodüksiyon platosu olarak çalışmalarına start vermeye hazırlanan Kamera 34 arazisi içinde hurda otomobiller, marangozhane, boyahane ve demir işleri bölümleri ile her türlü prodüksiyona uygun alt yapıyı oluşturacak sistemler bulunuyor.

Plato; 6 m yüksek tavanı, çelik karkas ve truss sistemi, akustik ve ses izolasyonu ile 1000 m² kapalı çekim alanına da sahip. Tüm bunların yanı sıra vip kulisleri, prodüksiyon ekibi için giyinme odası, toplantı alanları ile zorlu çekim süreçlerini profesyonel bir şekilde çözmeyi hedefleyen Kamera 34; sektörün büyük bir ihtiyacına cevap verecek ve bu konuda çıtayı çok yükseğe koyacak gibi duruyor.

ETİKETLER
#PLATO Kamera 34