Televizyon
25 Haz 2016 13:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:20

'Poyraz Karayel'de büyük hata!

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan 'Poyraz Karayel' dizisinde, Emel Çölgeçen'in hayat verdiği 'Sema' karakterine hastaneden 'Sefer'in ölümü ile ilgili telefon gelmesinin ardından yaşananlar mercek altına alındı.

Sabah Gazetesi'nden Yüksel Aytuğ'un, 'Saçma bir sezon finali' başlıklı yazısı şöyle:

"Dizilerdeki derme çatma, birbirinden özensiz sezon finalleri izleyiciyi canından bezdirdi.

Köşemizin sürekli tedarikçilerinden Haluk Zırh da Poyraz Karayel'in sezon finalini mercek altına almış:

"Günaydın Sayın Aytuğ.

Sezon finallerine baktığımızda dizilerden ayrılan çok oyuncu olacağı belli oluyor. Geçen hafta da Poyraz Karayel final yaptı ama finalde saçmalıkların da finali yapıldı bence.

Sema Hanım'a Hastaneden Sefer ile ilgili bir telefon geliyor. Sema Hanım, heyecanla hastaneye gidiyor. Sefer'in cesedi balıkçı ağlarına takılı halde bulunmuş.

Ömrümde ilk defa, bulunan bir cesedin hastaneye gittiğine ve yakınlarına hastane tarafından haber verildiğine şahit oldum.

Sefer'in yüzüğünü teslim ederlerken yüzüğü koydukları torbanın üzerinde yanılmadıysam Adli Tıp Kurumu'nun amblemi vardı. Yüksel Bey siz de çok iyi bilirsiniz; bulunan cesetlere önce savcılık el koyar, yapılan incelemelerden sonra Adli Tıp'a gönderilir ve yakınlarına Emniyet mensupları ulaşarak teşhis için Adli Tıp Kurumu'na davet ederler. Hastaneyi Adli Tıp gibi göstermek istediler diye iyi niyetli düşüneyim diyorum, ancak Adli Tıp'ta Acil Servis bölümü çıkıyor karşımıza!

Ayrıca dramatik final yapacağız diye sahneleri de çok gereksiz uzatmışlar. Sizinle paylaşmak istedim. Şimdilik tek korkumuz, sizin sezon finali yapmanız. Hakkınızdır ama inşallah çok uzun olmaz. Hayırlı Ramazanlar dilerim..."