Medya
28 Eki 2016 10:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:37

Posta Genel Yayın Yönetmeninden Canan Danyıldız'a: Kızım yanında başka kıyafet var mı?

Posta gazetesinde cesur pozlarıyla röportaj yapan Canan Danyıldız gazetecilerden tepkiler alırken gazetenin genel yayın yönetmeni de tepki göstermiş

Yarı çıplak pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Posta'nın röportajcısı Canan Danyıldız, gazeteye daha cesur kıyafetlerle gidiyormuş. 

Milliyet'ten Sina Koloğlu, Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay, Canan Danyıldız'a “Kızım yanında başka kıyafet var mı?” diye sorduğunu yazdı..

SİNA KOLOĞLU'NDAN DANYILDIZ'A RAKİP BAKLAVALI GAZETECİ ÖNERİSİ

Sina Koloğlu, madem bu zamanda böylesi tutuyor o zaman Canan Danyıldız'a rakip baklavalı bir erkek röportajcı çıkabilir diyor.

"Kanal D ‘Renkli Sayfalar’da Kerimcan Durmaz kardeşimizle röportajın ardından ‘sütyen’le gazeteye çıkmasıyla fenomen (!) olan Canan Danyıldız vardı. ‘Böyle gazeteci olur mu?’ diye ortalık ayağa kalktı. “Ayşe Arman yolu açtı. Röportaj yapan da kendini gösteriyor” diyordu Danyıldız. Hazırlanan bir mizansen eşliğinde söyleşiydi yaptığı... Sevgili Mert Ali Başarır bu işi en iyi yapanlardandı. ‘Bu Soruyu Geçelim’ kitabını tavsiye ederim. Mesela orada Burcu Dinçer’le yapılmış ‘sütyenli’ bir söyleşi vardır. Ya da Ferhan Şensoy’la ağaç tepesinde. Canan kardeşimiz, “Ben zaten dikkat çeken biriydim” diyerek vücuduna da güvenerek ‘önceliği’ kendine vermiş. Sevgili Mert Ali Başarır’dan farklı olarak!

“Gazeteye çok daha cesur kıyafetlerle gidiyorum” dedi. Sevgili Rıfat  Ababay, (Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni) “Kızım yanında başka kıyafet var mı?” diye soruyormuş.

O derece yani. Yedek kıyafeti varmış yanında. Halkın arasına katılırken onları
giyiyormuş.

“Yer yerinden oynamış, TT olmuş röportajım” diye bahsetmesi bu devrin gazetecisi olduğunun kanıtı gibiydi. “İyi bir eğitim aldım, iki yüksek lisansım var ve burslu okudum” derken, gelebilecek malum eleştirilere de göğüs germiş oluyor. Devir böy- leyse, neden röportaj yapan baklava vücutlu bir erkek ‘gazeteci’ düşünülmez? Nasıl fikir ama? Yok mu böyle genç yetenekler? Mutlaka vardır!"