Gündem
01 Eyl 2014 12:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:37

Polisten intihar selfie'si!

İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönünde bir vatandaşın intihar girişimi sırasında ilginç anlar yaşandı.

Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönünde Sabah saat 06.20'den itibaren bir vatandaşın intihar girişiminde bulunması nedeniyle trafik felç oldu. Avrupa - Anadolu yönünde ek şerit dışında sağ şeridi de polis araçları etkilediği için sadece tek şeritten akış sağlanabiliyor. Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönündeki yoğunluk Çağlayan'dan başlıyor. Boğaziçi Köprüsü'ndeki yoğunluk FSM Köprüsü Anadolu - Avrupa geçişini de erken saatlerde yoğunlaştırdı. TEM'de Kurtköy yönünden gelenler için yoğunluk Çamlıca Gişeler'den başlıyor.

İNTİHAR EYLEMCİSİYLE SELFİE

İhbar üzerine olay yerine gelen bir polisin ise intihar girişiminde bulunan vatandaş ile selfie çektirmesi dikkat çekti. İntihar eylemcisini vazgeçirmek yerine fotoğraf çekmeyi tercih eden polisin bu sorumsuz davranışı tepkilere yol açtı.
 
O POLİSE SORUŞTURMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Boğaziçi Köprüsü’nde intihara teşebbüs eden vatandaşla özçekim yaparken objektiflere yansıyan trafik polisine idari soruşturma açtı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü soruşturmayla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü’nden müfettiş talebinde bulundu.