Magazin
25 Eyl 2018 12:01 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:52

Pegasus Golf Challenge Turnuvası 10. kez oynandı!

Pegasus Hava Yolları’nın 2009 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği Pegasus Golf Challenge Turnuvası, 22-23 Eylül 2018 tarihlerinde Kemer Country Club’ta gerçekleştirildi.

Bu yıl onuncu kez düzenlenen turnuva, 22 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde başladı ve 23 Eylül Pazar akşamı düzenlenen ödül töreniyle son buldu. İki gün süresince keyifli anların yaşandığı Pegasus Golf Challenge Turnuvası’na golf sporunun ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.
 
Pegasus Golf Challenge Turnuvası’nda ilk gün 112, ikinci gün 103 olmak üzere toplam 215 sporcu yarıştı. Turnuvada Erkekler A, B ve C kategorilerinde dereceye giren isimlere ödüllerini Kemer Country Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane ve Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Sabancı Kamışlı takdim etti.



Kadınlar A ve B kategorilerinde dereceye giren isimler ise ödüllerini Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Sabancı Kamışlı, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı’dan aldı. Ladies Longest Drive, Men’s Longest Drive, Ladies Nearest to Pin ve Men’s Nearest to Pin özel ödüllerini Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer verirken; Gross ve 10. Yıl 10. Delik Özel Ödülleri’nin sahipleri ödüllerini Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane’nin elinden aldı. Teşvik Ödülü alan sporcu ise ödülünü Kemer Country Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’den aldı.
 


Genç oyunculara ödül
                      
Ayrıca Pegasus Golf Challenge Turnuvası kapsamında bir ilk yaşandı. Turnuvanın 10. yılına özel olarak 8-12 yaş arası Junior Academy ve 13-18 yaş arası Junior 18 Holes oyuncuları da ödüllendirildi. Genç oyuncular ödüllerini Junior Kaptanları Nükhet Sebükcebe ve Ayhan Elmas’tan aldı.

Pegasus Golf Challenge 2018 Kazananları