Televizyon
01 Tem 2015 11:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Paris Hilton o şakayı dava edecek!

Dubai'de katılacağı bir otel açılışı için uçağa binen Paris Hilton, korkunç bir şakanın kurbanı olmuştu.

Kendisine yapılan ve tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen uçak şakasının ardından Paris Hilton, şakayı yapan Mısır televizyonuna dava açmaya hazırlanıyor.

Dubai'de katılacağı bir otel açılışı için uçağa binen Paris Hilton, korkunç bir şakanın kurbanı olmuştu. Mısırlı sunucu Ramez Galal'in kendi programı "Kontrol Ramez'de" için Paris Hilton'a "uçak düşüyor" şakası yapmıştı.

YAŞADIĞI ŞOKUN ETKİSİNDEN KURTULAMADI

Uçağın motorundan tuhaf sesler gelmesi üzerine herkesin çığlık atmaya başlaması, Paris Hilton'a da panik yaptırmış ve korku dolu anlar yaşatmıştı. Şaka ekibinden olan uçakta bulunan diğer yolcuların da paraşütle atlaması üzerine iyice tedirgin olan Hilton'un bu korku dolu anları internette milyonlarca kişi tarafından paylaşılmıştı. Uçaktan indikten sonra karşısında kameraları gören Hilton, uzun süre yaşadığı şokun etkisinden kurtulamamıştı.

BİR DAHA UÇAĞA BİNEMEYECEK

Olayın şaka olduğunun ortaya çıkmasının ardından Hilton'un sinirli olduğu belirtildi. Travma geçirdiği ve bir daha uçağa binme düşüncesinin bile kendisini çılgına çevirdiği öğrenilen ünlü yıldızın, "Kontrol Ramez'de" programı yapımcılarını dava etmeyi düşündüğü bildirildi. Paris Hilton'un sözcüsü, ünlü yıldızın bu şaka fikrinin sorumlularını bulma konusunda oldukça kararlı olduğunu kaydetti.