Ekonomi
02 Ağu 2017 01:43 Son Güncelleme: 20 Kas 2018 00:34

Paratic ile Döviz ve Altın Fiyatları Takibi Yapabilirsiniz!

Yalnızca yatırımcılar tarafından değil, ticaretle ilgilenen herkes tarafından döviz ve altın fiyatları takip edilir.

 Hatta birikimlerini döviz ve altın ile değerlendirmek isteyen tasarrufçular da fiyatlardaki değişimleri izlemektedir. Paratic tam da bu noktada karşınıza çıkacak, en kaliteli portaldır. Üstelik birikim, yatırım gibi konularda detaylı bilgiler verdiği için nasıl bir yol izlemek istediğinize de karar vermenizi sağlamaktadır. Paratic.com, 2014 yılının Haziran ayında başladığı yayın hayatına, bugün tam gaz devam ediyor. Üstelik Türkiye'nin en büyük para portalı olarak, güçlü bir kadro ile yayın yapıyor. Alanında uzman yazarları ile sosyal bir bilgi platformu olduğunu da söyleyebilirim. Para ile ilgili olan herkese hitap edecek konularda, binlerce yazısı bulunuyor ve son olarak bünyesine dahil ettiği fiyatlar ile kendinden emin adımlarla faaliyet gösteriyor.

Paratic Canlı Döviz Fiyatları, Grafikleri ve Yorumları

Özellikle majör diye tanımlanan Dolar, Euro, Sterlin, Japon yeni, İsviçre frangı başta olmak üzere; finans piyasalarında işlem gören her döviz cinsine ait fiyatlar, canlı olarak Paratic aracılığıyla takip edilebiliyor. Hemen hemen aklınıza gelebilecek her dövizi fiyatlar tablosundan bulabilir, onlara ait grafikleri inceleyebilirsiniz. Türkiye'de canlı fiyat değişimlerini görebileceğiniz nadir web sitelerinden birisi olduğunu da söylemek istiyorum. Anlık fiyat değişimlerine ek olarak, aylık ve yıllık grafiklere erişiminiz de bulunuyor. Paratic canlı döviz sayfaları sayesinde fiyatlardaki değişimleri takip ederken, uzmanların yorumlarına da göz atma imkanınız bulunuyor. Her gün güncellenen döviz yorumları sayfasını ziyaret ederek, Türkiye'nin farklı aracı kurumlarına ait tahminlerine ve analizlerine de göz atabilirsiniz. Uzmanların kaleminden yayınlanan bu analiz ve yorumlar, bir yatırımcı için Paratic.com'un ne kadar iyi bir bilgi platformu olduğunu kanıtlıyor. Paratic Resmi Twitter Hesabı üzerinden de yorumlar takip edilebiliyor.

Paratic Canlı Altın Fiyatları Grafikleri ve Yorumları

Genellikle yastık altı birikimleriyle ünlü olan altın, bildiğiniz gibi finans piyasalarının olmazsa olmazıdır. Bunu göz önünde bulunduran Paratic, aklınıza gelebilecek her çeşit altına ait fiyat değişimlerini de okurlarına ücretsiz bir şekilde sunuyor. Gramdan ons altına; çeyrekten Cumhuriyet altınına, Reşat'tan Hamit altına kadar hemen her altın türüne ait grafiklere ulaşabiliyorsunuz. İster grafiklerden ister tablolardan canlı fiyat değişimlerini online olarak takip edebilirsiniz. Döviz sayfalarında olduğu gibi; günlük raporlar halinde altın yorumlarına da erişim imkanınız bulunuyor. Türkiye'nin önde gelen aracı kurumlarına ait altın yorumları, tahminleri ve analizleri, ilgili sayfada her gün güncel olarak yayınlanmaktadır. Bu raporlardaki analizlere göz atarak altın fiyatlarındaki değişimleri daha iyi kavrayabilirsiniz. Yorumları Paratic Facebook Hesabı üzerinden takibe alabilirsiniz.

Paratic Tarafından Sunulan Diğer Yatırımcı Hizmetleri

Paratic.com'un geniş kapsamlı bir para portalı olduğundan yazımın başında bahsetmiştim. Canlı döviz ve altın fiyatlarına ek olarak bir yatırımcının işine yarayacak ve bilgi edinmesini sağlayacak binlerce makaleye de ev sahipliği yapıyor. VİOP'tan borsaya, forexten bankacılık işlemlerine kadar dev bir yatırımcı ansiklopedisi olarak da tanımlayabilirim. Üstelik tamamen özgün yazıları ve alanında en doğru bilgileri, okurlarına sunuyor. Tüm bunlara ek olarak kafanızı biraz dağıtmak istediğiniz zaman, karikatürlerden foto galerilere, videolardan genel kültür bilgilerine, film-dizi önerilerinden kitap tavsiyelerine kadar daha birçok konuda yazı bulabilirsiniz. Kısaca tüm gününüzü Paratic ile sıkılmadan geçirebilirsiniz. Sosyal mecralarda da oldukça aktif olan Paratic, 100 binden fazla beğenisi olan Facebook sayfası ve 140 bine yakın Twitter takipçisine sahiptir. Bu sayıların her geçen gün arttığını ve oldukça sevilen bir para portalı olduğunu görüyoruz. Aylık 3 milyon tekil ziyaretçiye ulaşan Paratic.com'un yakın zamanda çok daha büyük sesler getireceğiniz de açıkça söyleyebiliriz.