Magazin
22 Nis 2017 15:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:38

Özcan Deniz'den "Son Dakika" Fahriye Evcen açıklaması! Rahatladık mı?

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, Fahriye Evcen'in fotoğrafını beğendiği yolundaki iddialara dair bir açıklama yaptı.

Özcan Deniz Instagram hesabından Fahriye Evcen'in fotoğrafını beğenince olanlar oldu. Herkes "Burak Özçivit çok kıskanacak" yorumunda bulundu. Ancak Özcan Deniz bu iddiaları yalanlayarak telefonu 6 yaşındaki bir çocuğa oynasın diye verdiğini, çocuğun telefonla oynarken fotoğrafı yanlışlıkla beğendiğini söyleyerek iddiaları yalanladı.

"SON DAKİKA" FOTOĞRAFIYLA AÇIKLAMA YAPTI

Özcan Deniz, Fahriye Evcen'in fotoğrafını beğenmesine ilişkin açıklamayı Instagram hesabından "Son Dakika" fotoğrafıyla paylaştı. Fotoğrafın altına uzunca bir açıklama yaptı.

Özcan Deniz'in o açıklaması:

Şuan hayatımın en verimli, mutlu ve huzurlu dönemini yaşadığımı bilin isterim... Şimdi neden bunları yazıyorum? Çünkü 25 yıla yakın kariyerimde hala şuursuz bir insanmışım gibi davranıyorsunuz. Sanki ben defalarca içip içip ne konustuğunu bilmeyen, kafası hep güzel takılan, bu kariyeri tesadüfi elde etmişim gibi... Normalde bu konuda da konuşmazdım ama bu sefer durum farklı. Birkaç aya evlenme planı yapan bir çift var karşımızda ve kimsenin özel hayatını sıkıntıya sokmak istemem... Baktım ki siz benim bunu şuursuzca yapmış olabileceğimi düşünüyorsunuz bir açıklama yapmak istedim. İnşallah önüne geçebilirim! Bilirsiniz ki çocuklar telefonlarla oynamayı cok sever ve bilirsiniz ki ünlülerin fanları birçok ünlüyü aynı anda takip ettikleri için her ünlünün Instagram keşfet bölümünde hiç ilgisi olmayan diğer ünlüler görünür. İşte böyle kaza sonucu oluşmuş bir olaydır bu beğenme hadisesi. 6 yaşındaki çocuğumuzun oyun oynasın diye eline verdiğim telefonumun, küçük kızımızın sevdiği kişileri görüp beğenme yapması olayı. Zaten annesi de panik yapıp o beğeniyi hemen geri almış. Yani evlilik hazırlığı yapan bir çifte bu saygısızlığı yapacak kadar kendime düşman şuursuz biri değilim.Rahatladık mı!?

Özcan Deniz'in o paylaşımı: