Magazin
18 Haz 2017 11:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:55

Oyuncusundan haber sunucusuna! Kadınlar bir araya geldi, 10 gizli çapkını seçti!

Ünlü kadınlar bir araya gelip 10 gizli çapkın listesi yaptı. Ortaya çıkan sonuçta oyuncusundan, haber sunucusuna kadar şaşıp kalacağımız isimler var.

İvana Sert, Eda Taşpınar, Saba Tümer, Irmak Atuk, Tuba Özay, Helin Avşar, Nilgün Belgün, Şebnem Dinçgör, Gülşah Saraçoğlu, ve Leyla Bilginel'den oluşan büyük jüri bu hafta; davul zurna çalmadan, reklam yapmadan, çevreye rahatsızlık vermeden, karda yürüyüp izini belli etmeden çapkınlık yapan beyleri seçti.

İşte o liste:

Ahmet Hakan


Jürideki tüm kadınların "İşte o söylediğiniz budur" dediği adam. Nişantaşı'nda namı her yanı sarmış. Gören var mı? Üç-beş kişi… Onlar da ketum mu ketum… Özenilecek, çok yüksek bir konum.



Beyazıt Öztürk

Biz onu 'Ailemizin iyi çocuğu' olarak tanıyoruz. Öyle de seviyoruz. Yine siz öyle bilin, öyle de sevin… Ama Beyaz gizli çapkınların kralıdır.



Oktay Kaynarca

Kadir İnanır'ın 2017 modeli. 'Ağır Abi' sistemi. Her daim asabi. Ondan herkes korkuyor çapkınlıkta görenler "Ya bize kızarsa" diye görmemezliğe geliyor. Bu sayede de 'Çakır' alıp yürüyor.



Mustafa Erdoğan

Dansçılar hocası. Buz üstünde dansın da ustası! Duydunuz mu hiç çapkınlık öyküsünü? O Gülben Ergen'in eski eşi. Ama defter kabarık.



Kaya Çilingiroğlu

17'sinden beri bu alemin en sert kayası. Karışmasa alkol dalgası… Karıştırır mıydı hiç Feraye ile Ferrari'yi… Tanıyanlar kesin konuşuyor; "Kaya yürür iz kalmaz, Kaya koşar sinek bile havalanmaz."



Tamer Karadağlı

İşte 'gizli çapkının kralı'. Herkes bilmezmiş onun bu maharetini… O da bildiği için sessiz sedasız devirirmiş en kara dağları…



Mehmet Aslan

'Müzmin bekar' diye geçiyor. Bu unvanı seviyor. Çünkü işine geliyor. "Ben evlenmem" deyip en güzel kızı 10 günde unutuyor.



Coşkun Sabah

En az 40 yıldır bu yollarda koşuyor. Yani deneyim konuşuyor. Huylu huyundan vazgeçmeyince yuvalar bile yıkılıyor. Sabah ola hayrola, Coşkun abi çok coştun artık biraz durulsana…



Nejat İşler

Saklanmak için özel çabası yok. Bilinmeyen yerleri seviyor. Bodrum ve Beyoğlu'nun kuytularında olmayı tercih ediyor. Taksiye biniyor. Olmadı yürüyor. Sıradan takılıyor bu sayede de yırtıyor



Ozan Güven

İşte 'gizli bir ajan' daha. Uçuyor ama kanatları ses çıkarmıyor… Kaçıyor ama adımlarını çok yavaş atıyor. Sevse de çok uzatmıyor. Hep önündeki maçlara bakıyor. Özetle abim işini iyi biliyor.