Magazin
12 Eki 2018 18:00 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:54

Orhan Gencebay adliyede! Hakaretlere dayanamadı! (Medyaradar/Özel)

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, sosyal medya üzerinden kendisine hakarette bulunan kişilerden şikayetçi oldu.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına atanan 76 isimden biri olan ünlü sanatçı Orhan Gencebay, sosyal medya üzerinden yoğun şekilde eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Gencebay işi hakaret boyutuna getiren bazı hesaplar için ise harekete geçme kararı aldı ve bugün saat 16.00’da Sevim Emre ve avukatıyla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek şikayetçi oldu.

‘4-5 YILDIR SALDIRI VAR’

Orhan Gencebay’ın avukatı Berrin Ayata, “Sosyal medya üzerinden saldırılar oldu. 4-5 yıldır bu saldırılar var. Saldırılar artık Cumhurbaşkanlığı makamına kadar gidince mecbur kaldık. Çoğu gizli hesaptan yapıyor. Gerekli makamlardan soruşturmalar başladı” dedi.

‘KİMSEYE KÖTÜLÜK YAPMAM’

"Hakaret sahibinindir" diyen Orhan Gencebay ise “Üzüntüm şu ki; hakaret sahibinindir aslında. Ben insanları kırmamaya özen gösteren biriyim. Bazı insanlarımız üzüyor insanları. İnsanın doğasında böyle şeyler de var. Ama ben doğadaki kötü şeylerin kalkmasını istiyorum. Fakat elimde olmuyor. İyi niyetimle buradayım. Kimseye kötülük yapmam mümkün değil. Dilerim o arkadaşlar da daha insan olma konusunda bilgilere sahip olsunlar diye temenni ederim” ifadelerini kullandı. 

ARDA-BERKAY SORUSU

Basın mensuplarının son günlerde gündemi meşgul eden Arda Turan-Berkay kavgasına ilişkin soruları üzerine ise Gencebay, “Çok fazla ilgilendim diyemiyorum. O yüzden çok fazla yorum yapamayacağım. Tabi ki kimsenin kimseyi kırmasını istemem. Tatsız şeyler olmasın isterim. Ben bestelerimde de, estetiği, güzelliği, iyiyi, doğruyu, adaleti ve paylaşmayı anlatmaya gayret eden biriyim" diye konuştu.

MEDYARADAR/ÖZEL