Medya
16 Şub 2017 11:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:29

Oray Eğin'den olay iddia: Aziz Yıldırım siyasete mi hazırlanıyor?

Habertürk gazetesi yazarı Oray Eğin, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın siyasete girebileceği iddiasını ortaya attı.

Habertürk gazetesi yazarı Oray Eğin, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın siyasete girebileceği iddiasını ortaya attı.

Oray Eğin, “Aziz Yıldırım’ın Yolculuğu” başlıklı yazısında, Aziz Yıldırım’ın Zülfü Livaneli konserine gitmesini hatırlattı.

“Hep simge isim olan Livaneli ama son yıllarda daha birleştirici bir figüre de dönüştü” diyen Eğin, “Aziz Yıldırım’ın bunu bilmemesi imkânsız. En önde oturmak, şarkılara eşlik etmek, gözünün yaşlanması... Bu bir mesajdır” diye yazdı.

“Livaneli konseri haberini okuduktan sonra Aziz Yıldırım’a yakın çevrelere sordum: Siyasi nabız yokluyor olabilir mi?” diyen Oray Eğin şöyle devam etti:

“FANTEZİ BİLE OLSA…”

“Önce çok yakınındaki bir gazeteci ‘Yok canım’ dedi. Ama bir başka kaynağım İstanbul’da belli bir kesimden ciddi bir ilgi olduğunu, iş dünyasından çeşitli insanların bu konuyu gündeme getirmiş olabileceğini aktardı. Kendi aralarında sessizce konuşmuşlar belli ki; fantezi bile olsa.”

“BAKALIM AZİZ YILDIRIM BİZİ NEREYE GÖTÜRECEK?”

Oray Eğin, “Bazen dönemler insanları yaratır” diyerek “Önceden hayal bile etmedikleri konumlara getirir. Aziz Yıldırım’ın durumu bunun daha ötesinde gibi geliyor bana, aklına kurt düşmüş. Futbol dışındaki her adımını takip etmekte fayda var, bakalım Aziz Yıldırım bizi nereye götürecek?” ifadelerini kullandı.