Medya
31 Tem 2017 10:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:01

Oray Eğin'den bomba Hüseyin Gülerce yazısı: Ona ayrılan sürenin sonuna geldik!

Habertürk yazarı Oray Eğin, Sözcü ve Cumhuriyet davalarındaki tanıklığı nedeniyle tartışılan isim Hüseyin Gülerce hakkında bir yazı kaleme aldı.

Habertürk yazarı Oray Eğin, son günlerde tartışmaların tam da göbeğindeki Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce ile ilgili çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

Yazısına 'Son kullanma tarihi' başlığını açan Oray Eğin, yazısını da şöyle bitirdi:

"... sanırım Gülerce’ye ayrılan sürenin sonuna geldik. Baksanıza dört yandan ona yönelik eleştiriler artıyor."

İşte Oray Eğin'in o yazısı:

SON KULLANMA TARİHİ

ERGENEKON ve Balyoz sürecinde daha önce adlarını bilmediğimiz isimlerin ekrana uzman olarak sık sık konuk olduğunu görmüştük. Mesela bir sene boyunca bayrağı bir isim taşıyor, ardından aynı yalan propagandayı yapma görevi bir başkasına devrediliyordu.

Epey bir süre Cemaat’in sözcüsü görevini yapsa da Hüseyin Gülerce’nin ekran macerası sürekli değildi. Ona sıra sonlarda geldi, bir süre sonra da dönüp FETÖ karşıtıymış gibi konuşmaya başladı.

Söyleyeceğini söyledi, bundan sonrası önemli değil adeta. Açıkçası çok bir şey de söylemedi. Benim ve yıllardır FETÖ’yü takip eden gazetecilerin yazdıkları Gülerce’nin itiraflarından daha kritiktir, her iddiasına girerim.

Bugün FETÖ karşıtı olması değiştirmiyor, sanırım Gülerce’ye ayrılan sürenin sonuna geldik. Baksanıza dört yandan ona yönelik eleştiriler artıyor.