Gündem
22 Tem 2014 16:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:29

Twitter fenomeninden flaş iddia! Operasyonun hedefinde Cemaat medyası da var!

AKP'ye yakın Twitter hesaplarından Kuşçubaşı Eşref, cemaat medyasının da operasyonun hedefi olacağını iddia etti.

17 ve 25 Aralık operasyonlarının ardından Twitter hesabından cemaat hakkındaki iddiaları ile dikkat çeken Kuşçubaşı Eşref, İstanbul'da düzenlenen operasyonu duyuran ilk isim oldu.

6 GÜN ÖNCE İLK SİNYALİ VERMİŞTİ

Kuşçubaşı Eşref operasyon gerçekleşmeden 6 gün önce  Twitter hesabından "28 Şubat sürecinde sizin polisleriniz gariban Müslümanları nasıl tutukladıysa, yine önce sizin polislerinize sizi tutuklatacağız" diyerek gözaltıları haber vermişti.

GECE YARISI OPERASYON TWEET'İ

Kuşçubaşı Eşref gece saat 02:12'de operasyonun başladığını yazdı. Kuşçubaşı Eşref gece attığı tweetinde "Belki yapılan ihanetin cezası olmayacak ama besmele çekmek iyidir. O TIRları durdurmayacaktınız. O böcekleri koymayacaktınız. Yarıgı elimizde diye düşünüyorlar. Tutuklasalar ne olur diyorlar. Yaşayın ve görün. Bu topraklar çok hain gördü. Dinlemeler, mali bilgilerin sızdırılması ve TİB'i klonlama. İhanet... Hakettiklerin yaşayacaklar" şeklinde yazdı.

CEMAAT MEDYASI DA HEDEFTE

Kuşçubaşı Eşref'in operasyonu konu alan tweet'leri arasında cemaatin emniyet örgütlenmesi dışındaki yapılarının da hedef olacağını iddia etti. Cemaat medyasının da operasyona dahil olduğunu yazan Kuşçubaşı Eşref "gazeteci, hakim, savcı, öğretmen, iş adamı. tek tek" dedi.