Magazin
25 Kas 2014 14:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:56

Onunla sevişeceğimizi bilmiyordum!

Playboy kızı olarak ünlenen ve şu sıralar I'm A Celebrity adlı yarışmada yer alan Kendra Wilkinson, dedesi yaşındaki Hugh Hefner'in hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı.

29 yaşındaki Kendra Wilkinson yarışmadaki rakiplerinden biriyle yaptığı tartışmada Playboy dergisinin kurucusu Hefner'la nasıl tanıştığını ve onun kız arkadaşı olduğunu tüm ayrıntılarıyla itiraf etti.

Wilkinson şöyle konuştu: "Benim kız arkadaşlarından biri olmamı istedi. Ben de dedim ki 'Bu ne demek bilmiyorum, ama tamam kabul ediyorum". "Teklifi kabul ettim, çünkü, o sırada dünyanın en küçük apartman dairesinde yaşıyordum. Ve beni oradan kurtaracak bir şeyler olması için dua ediyordum" diyen Wilkinson sözlerini şöyle sürdürdü: "Hefner benim Playboy Malikanesi'nin bir parçası olmamı istedi. Ben de tabii ki kabul ettim. Ama bunun cinselliği de içerdiğini bilmiyordum."

Kendra Wilkinson foto-galerisi için tıklayın...

Hefner ile birlikte olduğunu söyleyen Wilkinson, rakibinin "buna zorunlu mu hissettin" sorusuna da "Hiçbir şeye zorlanmadım. Bu bir seçim" diye yanıt verdi. O sırada kendisinin 18 Hefner'ın da 78 yaşında olduğunu söyleyen Kendra Wilkinson " Malikanede kalan bütün kadınlara bakıyor. Hepsi onunla birlikte oluyorlar ve oradaki kızlar da harika insanlar" diye konuştu. Kendra Wilkinson, şu anda bir dargın bir barışık ilişki sürdürdüğü kocası Hank Baskett ile flört etmeye başladığında Hugh Hefner ile ilişkisinin de bittiğini söyledi.

Şimdi 88 yaşında olan Hefner, iki yıl önce Crystan Harris ile evlendi.